Φιλίππα Τανιμανίδη: Ετοιμάζει πρωινό μόνη της - Οι αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα εφαρμόζει την εκπαίδευση Montessori στο σπίτι της.

Φιλίππα Τανιμανίδη: Ετοιμάζει πρωινό μόνη της - Οι αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα

Η παιδαγωγική μέθοδος της Μαρίας Μοντεσσόρι, θέλει τα παιδιά να μάθουν να εμπιστεύονται τον εαυτό τους και φυσικά τις ικανότητές του. Σε αυτή τη μέθοδο βασίζεται απ' ό,τι φαίνεται και η Χριστίνα Μπόμπα. Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από αναρτήσεις της έχει δείξει ότι οι δίδυμες μεγαλώνουν ανεξάρτητες και μέσα από τις πολλές δραστηριότητες που κάνουν καθημερινά χτίζουν την προσωπικότητά τους μέσα από τις εμπειρίες τους.

Η μαγειρική είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα για τα παιδιά, καθώς τους δίνεται η ευκαιρία μέσα από αυτή να αναπτύξουν δεξιότητες και να εκφραστούν δημιουργικά. Πρόκειται επίσης για μια δραστηριότητα που υπάρχει μέσα στη μοντεσσοριανή εκπαίδευση, καθώς δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να ετοιμάσουν μόνα τους το φαγητό που θα απολαύσουν.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Φιλίππα. Στιγμιότυπα δημοσίευσε η ίδια η Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό δείχνοντας πώς η μία από τις δίδυμες κόρες της ετοιμάζει το πρωινό της.

Όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Φιλίππα είναι ανεβασμένη επάνω στον πύργο εκμάθησης και με πολύ σοβαρό ύφος, κόβει με το μαχαιράκι της την μπανάνα που θα βάλει στο μπολ με το γιαούρτι.

«Καλό ΣΚ σε όλους! Εμείς εδώ φτιάχνουμε πρωινό», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Εκτός από το πρωινό της Φιλίππας, η Χριστίνα Μπόμπα, δημοσίευσε φωτογραφίες και από το πρωινό που ετοίμασε για την ίδια και τον Σάκη Τανιμανίδη. Τι δεν λείπει ποτέ από το πρωινό τους; Το αβοκάντο, τα αβγά και οι ντομάτες.

filippa-tanimanidi-proino-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved