Γενέθλια μέσα στο Πάσχα: 6 εναλλακτικές τούρτες γενεθλίων που θα εντυπωσιάσουν

«Γυμνή» τούρτα ή τούρτα από cinnamon rolls; 

Γενέθλια μέσα στο Πάσχα: 6 εναλλακτικές τούρτες γενεθλίων που θα εντυπωσιάσουν
Bigstock

Εάν δεν είστε φαν της κλασικής τούρτας ή ψάχνετε για μια πιο ελαφριά επιλογή καθώς το Πάσχα είναι μια γιορτή με αρκετές αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, αυτές οι εναλλακτικές επιλογές είναι κατάλληλες για εσάς.

Οι παρακάτω εναλλακτικές τούρτες γενεθλίων, αλλά δεν σημαίνει πως θα είναι λιγότερο νόστιμες. Ένας πύργος από σοκολατένια μπράουνι μάλλον ακούγεται κάπως διασκεδαστικό.

Τούρτα cheesecake

Εξακολουθεί να μετρά ως τούρτα ακόμα και αν έχει τυρί κρέμα. Το cheesecake κυριαρχεί στον κόσμο των γλυκών. Πλούσιο, κρεμώδες και όχι πολύ γλυκό, το cheesecake θα κρατήσει όλα τα κεριά γενεθλίων του παιδιού σας στη θέση τους.

Τούρτα cinnamon rolls

Ανεξάρτητα από τα toppings, τα cinamom rolls μπορούν να γίνουν η νέα τούρτα-παράδοση γενεθλίων.

«Γυμνή» τούρτα

Οι «γυμνές» τούρτες με λίγο γλάσο στα εξωτερικά στρώματα έγιναν η must-have επιλογή των γαμήλιων τουρτών πριν από μερικά χρόνια. Τώρα περνούν στα πάρτι γενεθλίων. Είναι λιγότερο γλυκιά αλλά ιδιαίτερα κομψή ειδικά για το έφηβο παιδί σας που απορρίπτει τα πολύχρωμα σχέδια και τις φανφάρες.

Κρεπ-κέικ

Τα κρεπ κέικ είναι ουσιαστικά ένας πύργος από λεπτές κρέπες στοιβαγμένες με στρώσεις αφράτης γέμισης -με τυρί κρέμα ή σαντιγί - και από πάνω επιλέγετε ό,τι τραβά η όρεξή σας!

Τούρτα μακαρόν

Οι τούρτες μακαρόν δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από υπερμεγέθη μακαρόν με επιπλέον στρώσεις γέμισης και να είναι τόσο λαχταριστές όσο ακούγονται.

Τούρτα μπράουνι

Απλό, οικονομικό και αγαπητό από όλα τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους. Τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος με μια στοίβα από σοκολατένια μπράουνι. Προσθέστε έξτρα παγωτό και άχνη ζάχαρη! Α, και μην ξεχάσετε τα κεράκια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved