«ΑΛΦΑ όπως λέμε ΑΓΑΠΗ!»,γράφει ο Νίκος Συρίγος

Όλα τα όνειρα σε δυο λεπτά... Κοριτσομπαμπάδες δείτε και κλάψτε άφοβα... Αυτό έκανα κι εγώ! Ο Νίκος Συρίγος γράφει...

«ΑΛΦΑ όπως λέμε ΑΓΑΠΗ!»,γράφει ο Νίκος Συρίγος

Αν στόχος της διαφήμισης είναι να ταυτιστείς με αυτό που βλέπεις, όσοι έφτιαξαν το νέο σποτ της μπύρας ΑΛΦΑ πρέπει να πάρουν από τώρα το... Όσκαρ των διαφημιστών! Πλησιάζοντας τα σαράντα, δεν έχω πιάσει τον εαυτό μου να βλέπει τον... εαυτό του στο μέλλον, περισσότερο από αυτό το διαφημιστικό. Αυτή η ιστορία, αυτή η έμπνευση που έγινε μια μικρή ταινία κατάφερε σε λιγότερο από δύο λεπτά να με ταξιδέψει στα επόμενα χρόνια.

Κι αυτός ο κύριος, ο μπαμπάς, ο λίγο χοντρούλης, λίγο καραφλούλης, ο καλοντυμένος, που βλέπει μπάλα (όταν δεν βλέπει αυτό που... ετοιμάζει), που προσπαθεί να κρύψει τη σκανταλιά του σαν μικρό παιδί είναι ότι ακριβώς έχω στο μυαλό μου και στα όνειρα μου για τα χρόνια που έρχονται. Την πολυτέλεια της ζωής.

Γιατί είναι πια πολυτέλεια να γερνάς. Πολύ περισσότερο να γερνάς με τον άνθρωπο σου και να είσαι καλά. Και πιστέψτε με το ξέρω καλά. Πολύ καλά... Αλλά τέρμα με τα «γκρίζα». Η διαφήμιση της ΑΛΦΑ είναι ένας πίνακας ζωγραφικής. Ένα παράθυρο στο όνειρο του κάθε κοριτσομπαμπά... Πόσο μάλλον δε ενός τύπου σαν αυτό που σας γράφει τις ιστορίες του, ο οποίος δεν ξέρει να χορεύει ούτε τον χορό του... Ζαλόγγου!

Για εκείνες όμως τις στιγμές θα μάθει... Θα μάθει... Δεν λέω τίποτα άλλο... Πατήστε play και δείτε... Πρώτη φορά στη ζωή μου θα παρακαλάω τόσο πολύ να πέσουν διαφημίσεις... Να ακούσω τη φωνή του Μητροπάνου, «Θες», να ονειρευτώ, να προσευχηθώ να είμαστε καλά, να’ναι καλά οι κόρες... Να κάνουμε, να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα... Να τις χορέψω, τη μέρα εκείνη... Θα τις χορέψω.

Θα σας χορέψω! Λόγω Τιμής.

Νίκος Συρίγος - Διευθυντής Onsports.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved