Παιδικό Εκπαιδευτικό Κρεμοσάπουνο ΜΕΓΑ Hygiene Kids

Παιδικό Εκπαιδευτικό Κρεμοσάπουνο ΜΕΓΑ Hygiene Kids: Μάθε να πλένεις τα χέρια σου… μαγικά!

Γιατί το πλύσιμο των χεριών είναι βασικός και απαράβατος κανόνας υγιεινής.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, ας θυμηθούμε για ποιους λόγους είναι απαραίτητο για την υγεία των παιδιών και την καλή τους υγιεινή, το πλύσιμο των χεριών – ένας πολύ βασικός κανόνας, που ήρθε στο προσκήνιο της επικαιρότητας με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού, η οποία έκανε την ανάγκη για συχνό και αποτελεσματικό καθαρισμό των χεριών μικρών και μεγάλων, επιτακτική.

Ειδικά για τα παιδιά, που περνούν πολλές ώρες της ημέρας τους και πάλι στο σχολείο, όπου επίσης συναναστρέφονται με τους φίλους τους και τους συμμαθητές τους, η σωστή εκμάθηση του πλυσίματος των χεριών, αποκτά πρωτεύουσα σημασία. Τα χέρια των παιδιών, λοιπόν, έρχονται σε επαφή με διάφορες επιφάνειες και αντικείμενα, όπου ενδεχομένως επικάθονται μικρόβια, βακτήρια και ιοί. Κατόπιν, είτε μέσω της τροφής, είτε μέσα από ένα τυχαίο άγγιγμα, όπως για παράδειγμα το ξύσιμο της μυτούλας με χεράκια που δεν έχουν πλυθεί σωστά, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το μικρόβιο που βρισκόταν εκεί να εισέλθει στον οργανισμό και το μικρό μας να αρρωστήσει.

Αυτό όμως μπορούμε εντελώς να το αποφύγουμε, εφόσον το παιδάκι μας έχει εκπαιδευτεί στο σωστό πλύσιμο των χεριών του. Πότε, λοιπόν, πρέπει να πλένουμε τα χεράκια;

  • Όταν επιστρέφουμε στο σπίτι από τη βόλτα ή το σχολείο.
  • Μετά το παιχνίδι μας είτε εντός είτε εκτός σπιτιού.
  • Πριν από κάθε φορά που θα φάμε κάτι, είτε το μεσημεριανό και το βραδινό μας, είτε κάποιο ενδιάμεσο σνακ.
  • Πριν ξαπλώσουμε στο κρεβάτι το βράδυ για να κοιμηθούμε.
  • Κάθε φορά πριν πάμε στην τουαλέτα, αλλά και αμέσως μετά.

Ο ρόλος των γονιών στην εκμάθηση σωστών κανόνων υγιεινής.

Πόσα πολλά πράγματα έχει να μάθει κάθε γονιός στο παιδάκι του… Πόσα μικρά και καθημερινά, αλλά τόσο σημαντικά για την υγεία του και την ανάπτυξή του, τού μαθαίνει με κάθε ευκαιρία…

Οι κανόνες υγιεινής είναι φυσικά ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα για κάθε άνθρωπο, πόσο μάλλον για τα μικρά παιδάκια που χρειάζεται εξαρχής να μάθουν να τους τηρούν όσο πιο σωστά μπορούν. Εν τούτοις, μπορεί οι κανόνες αυτοί να μοιάζουν κάπως «βαρετοί» για να τηρούνται πάντα. Συχνά τα παιδάκια μας πιστεύουν πως πρόκειται για «χάσιμο χρόνου» από το παιχνίδι τους το να πλύνουν πολύ καλά τα δόντια τους, να σκουπίσουν το πρόσωπό τους ή να πλύνουν τα χεράκια τους.

Πόσες φορές δεν τα έχουμε δει να πλένουν βιαστικά τα χεράκια τους, για να μην χάσουν ούτε λεπτό από το παιχνίδι τους; Πόσες φορές, με την άκρη του ματιού μας, βλέπουμε μετά βίας να βάζουν κρεμοσάπουνο και αμέσως μετά να ξεπλένουν απρόσεκτα τα χέρια τους, χωρίς να δίνουν την δέουσα προσοχή.

Δεν είναι τυχαίο πως κάθε γονιός, αμέτρητες φορές μέσα στην ημέρα, ρωτάει με αγωνία: «Έπλυνες τα χεράκια;», για να πάρει συνήθως, μια κάπως αόριστη απάντηση, που διόλου δεν τoν καθησυχάζει… Τι θα λέγαμε όμως όλες εμείς οι γονείς, αν γνωρίζαμε πως υπάρχει ένας τρόπος, ώστε ο βασικός κανόνας υγιεινής για τα παιδάκια μας, το συχνό πλύσιμο των χεριών, να γίνει μια απολύτως διασκεδαστική «πρόκληση»; Και μάλιστα, το πλύσιμο των χεριών των παιδιών μπορεί να γίνει τώρα κάτι όχι απλώς διασκεδαστικό, αλλά εντελώς «μαγικό»!

Παιδικό Εκπαιδευτικό Κρεμοσάπουνο ΜΕΓΑ Hygiene Kids:
Το «μαγικό» κρεμοσάπουνο με το φρουτένιο άρωμα που μαθαίνει στα παιδιά πώς να πλένουν τα χεράκια τους σωστά.

Την απάντηση στο πώς θα «πείσουμε» τα παιδάκια μας να πλένουν σωστά τα χεράκια τους, μας δίνει η ΜΕΓΑ, η εταιρεία που εμπιστευόμαστε από την πρώτη στιγμή που ήρθε το μωράκι μας στον κόσμο, με τις πάνες Babylino και τα μωρομάντηλα BabyCare, που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Η ΜΕΓΑ, λοιπόν, έκλεισε τη «μαγεία» σε μια πολύχρωμη συσκευασία, πρόσθεσε όλα τα απαραίτητα συστατικά που αναζητούμε και μας παρουσιάζει το νέο παιδικό εκπαιδευτικό κρεμοσάπουνο ΜΕΓΑ Hygiene Kids με μοναδικά καινοτόμα σύνθεση, που αλλάζει χρώμα από μπλε σε λευκό όταν τα χεράκια έχουν πλυθεί κάνοντας το πλύσιμο των χεριών, μαγικό!

Πράγματι, το πλύσιμο των χεριών είναι απαραίτητο και πρέπει να γίνεται πολύ συχνά μέσα στην ημέρα των παιδιών μας. Το νέο παιδικό εκπαιδευτικό κρεμοσάπουνο ΜΕΓΑ Hygiene KIDS είναι σχεδιασμένο πολύ προσεκτικά, ειδικά για τις ανάγκες της παιδικής επιδερμίδας. Αυτό που το κάνει πραγματικά μαγικό στα μάτια των παιδιών όμως είναι το γεγονός πως, χάρη στη μοναδικά καινοτόμα σύνθεσή του, αλλάζει χρώμα κατά το πλύσιμο των χεριών και από μπλε γίνεται λευκό, όταν τα χεράκια έχουν καθαρίσει!

Με αυτόν τον τρόπο και καθώς το μικρό μας τρίβει τα χεράκια του προσεκτικά σε όλη τους την επιφάνεια και στον σωστό χρόνο, ο αφρός του κρεμοσάπουνου σταδιακά από μπλε γίνεται λευκός κι έτσι είμαστε σίγουροι πότε τα χεράκια είναι πεντακάθαρα!

Το εκπαιδευτικό κρεμοσάπουνο ΜΕΓΑ Hygiene KIDS αναδείχθηκε σε «Προϊόν της Χρονιάς 2024» στην κατηγορία του, μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα*.

Με ειδικό σχεδιασμό για τις ανάγκες της παιδικής επιδερμίδας:

  • Με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης
  • Με φυσικά εκχυλίσματα φρούτων
  • Με γλυκερίνη που προσφέρει αίσθηση ενυδάτωσης
  • Με απίθανο φρουτένιο άρωμα που διαρκεί
  • Δερματολογικά ελεγμένο

 

 

 

 

Πρόκειται για ένα προϊόν που δημιούργησε η ΜΕΓΑ με την αξιοπιστία, το κύρος και την ποιότητα που τη χαρακτηρίζει, καθώς χάρη στα μοναδικά, καινοτόμα προϊόντα ατομικής υγιεινής που σχεδιάζει. έχει κερδίσει εδώ και χρόνια την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών.

Δεν σταματά να αφουγκράζεται τις μεταβαλλόμενες ανάγκες, να ερευνά και να καινοτομεί, και με ειδική μέριμνα για τα παιδιά, σχεδίασε προσεκτικά το νέο παιδικό εκπαιδευτικό κρεμοσάπουνο ΜΕΓΑ Hygiene KIDS που σκοπό έχει να βοηθήσει τα παιδιά να εντάξουν ορθές συνήθειες καλής υγιεινής των χεριών από νωρίς στην καθημερινότητά τους.

 



*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.