Eύκολη μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας χωρίς βράσιμο
Φτιάξτε μέσα σε λίγα λεπτά μια νόστιμη μακαρονάδα με σάλτσα από φρέσκια ντομάτα, χωρίς βράσιμο.
Σ αυτή την μακαρονάδα οι καλοκαιρινές ζουμερές κατακόκκινες ντομάτες τρίβονται στον τρίφτη και γίνονται μια υπέροχη σάλτσα που δεν χρειάζεται καν βράσιμο.
Γιατί ναι, το καλοκαίρι μας είναι αρκετά δυνατό από θέμα θερμοκρασιών και υπάρχουν κι εκείνες οι μέρες που έχεις διάθεση για μια μακαρόναδα με κόκκινη σάλτσα αλλά η ζέστη δεν σηκώνει πολύ ώρα μαγείρεμα στην κουζίνα.
Έτσι εδώ, το μόνο που θα χρειαστεί να βράσει σε αυτή τη συνταγή είναι μόνο τα ζυμαρικά.
Φυσικά και αυτή η μακαρονάδα ταιριάζει σε οποιονδήποτε τύπο ζυμαρικών, αλλά εδώ ετοιμάζεται με σπαγγέτι με παντζάρι.Φτιαγμένο μόνο από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και 30% πολτό από φρέσκο παντζάρι.
Με απολαυστική γεύση και διατροφικά οφέλη.
Και σε αυτή τη συνταγή η δοσολογία των υλικών της σάλτσας είναι περισσότερο ενδεικτική.
Προσάρμοσε τις γεύσεις σύμφωνα με το δικό σου γευστικό κριτήριο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα απολαύσεις μια μακαρονάδα γεμάτη φρεσκάδα και νοστιμιά.
Στην κουζίνα γράφονται οι πιο νόστιμες ιστορίες τις οποίες αξίζει να μοιραζόμαστε.
Υλικά
- 1 συσκευασία σπαγγέτι με παντζάρι
- baby ρόκα
- 3 μεγάλες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
- 100 γρ. φέτα θρυμματισμένη
- ελαιόλαδο
- αλάτι - πιπέρι
Διάβασε πως γίνεται η μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας δίχως βράσιμο
Βήμα 1ο
Σε αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνω τα σπαγγέτι με παντζάρι, τα βράζω al dente και τα σουρώνω.
Βήμα 2ο
Στο μεταξύ στο σκεύος που θα σερβίρω στρώνω τη ρόκα και συνεχίζω με τα σπαγγέτι.
Βήμα 3ο
Στη συνέχεια προσθέτω τις τριμμένες στον τρίφτη ντομάτες, το ελαιόλαδο, αλάτι & πιπέρι και την θρυμματισμένη φέτα.
Για απορίες και ερωτήσεις μπορείς να μου στείλεις μήνυμα στη σελίδα μου στο Facebook. Μπορείς επίσης αν θέλεις να με ακολουθήσεις στο Instagram και το YouTube.
Με αγάπη
Mamatsita