Καγιανάς (Στραπατσάδα) από τα χεράκια του Άκη Πετρετζίκη
Καγιανά ή στραπατσάδα από τον Άκη Πετρετζίκη.
Εύκολο και νόστιμο πρωινό, ορεκτικό ή σνακ με ντομάτες, αυγά και φέτα πάνω σε ψωμί. Ιδανικό για όλες τις ώρες!
Συστατικά
- 1 κρεμμύδι, ξερό
- 1 σκ. σκόρδο
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. ντομάτες
- 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 1 κ.γ. ρίγανη, φρέσκια
- 1 κ.γ. βασιλικό, φρέσκο
- 1 κ.γ. πάπρικα
- 1/2 κ.γ. κύμινο
- 4 αβγά, μεσαία
- 50 γρ. φέτα
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. ρόκα
- 6 ντοματίνια
- 4 φέτες ψωμί, ψημένες
- 20 γρ. φέτα
- ελαιόλαδο, λίγο
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση στο Akispetretzikis.com