Σε σύνδεση με τη φύση: Η εμβληματική Tripp Trapp σε νέο χρώμα - το γήινο Τerracotta

Αυτό είναι ένας ακόμα λόγος που αγαπάμε τη Stokke.

Σε σύνδεση με τη φύση: Η εμβληματική Tripp Trapp σε νέο χρώμα - το γήινο Τerracotta

Η Stokke για άλλη μια φορά μας φέρνει ακόμα πιο κοντά της με το νέο χρώμα για την εμβληματική Tripp Trapp: το Terracotta. Εμπνευσμένη από τη φύση, αυτή η απόχρωση αποπνέει ζεστασιά, σταθερότητα και μια εκλεπτυσμένη ρουστίκ διάθεση. Φυσικά έρχεται με ασορτί σετ μωρού, το Tripp Trapp® Baby Set καθώς και με το κλασικό μαξιλάρι Tripp Trapp® Classic στο ίδιο χρώμα.

'Eνας ακόμα λόγος να αγαπήσουμε τη Stokke. Γιατί εμπνέεται συνεχώς από τον φυσικό κόσμο. Και είναι στη φύση του brand να θέλει να μας φέρει σε επαφή την με την απλή ανόθευτη ομορφιά.

Για αυτό και μας αρέσει τόσο πολύ η νεότερη αυτή απόχρωση: συνδέεται με τη ζεστασιά, τη σταθερότητα και τη βαθιά σύνδεση με τη φύση - χαρακτηριστικά που συμπληρώνουν τέλεια την καρέκλα Tripp Trapp®.

TrippTrapp_Terracotta_240131-5584_LowRez.jpg

Tripp Trapp® Terracotta

Σε απευθείας μετάφραση, Terracotta σημαίνει «ψημένη γη». Οι πλούσιοι, γήινοι τόνοι της θυμίζουν τη θαλπωρή του σπιτιού, αλλά με μια πινελιά ρουστίκ εκλέπτυνσης. Η ισχυρή, γήινη φύση αυτού του χρώματος εμπνέει συναισθήματα ασφάλειας και συμβάλλει στην προώθηση μιας βαθύτερης σύνδεσης με το περιβάλλον.

Η ζεστασιά της Terracotta είναι αναμφισβήτητη και την ίδια στιγμή φέρνει και μια ποπ διάθεση στο σπίτι μας, παραμένοντας όμως ουδέτερο ως χρώμα την ίδια στιγμή. Είτε το σπίτι μας είναι σε γήινους τόνους είτε σε ζωηρά χρώματα, η καρέκλα Tripp Trapp® Terracotta θα ταιριάξει σε κάθε στυλ.

TrippTrapp_Terracotta_240129-0127_LowRez.jpg

Μιας πλήρης σειρά

Η καρέκλα Tripp Trapp® Terracotta διατίθεται επίσης με ασορτί baby set. Αποτελούν ένα υπέροχο δίδυμο, ενώ ταυτόχρονα, το Baby Set συνδυάζεται με οποιοδήποτε από τα άλλα διαθέσιμα χρώματα της καρέκλας Tripp Trapp®, όπως το Natural.

Παράλληλα, έρχεται και με το κλασικό μαξιλάρι Tripp Trapp® σε Terracotta, το οποίο είναι κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι OCS και δεν έχει στρώματα επικάλυψης, μειώνοντας το οικολογικό του αποτύπωμα.

Το νέο μαξιλάρι Tripp Trapp® Terracotta συμπληρώνει τη συλλογή Trend - όπου η Stokke έχει ήδη αποτυπώσει την έμπνευση από τη φύση με τα χρώματα της καρέκλας Tripp Trapp®: Glacier Green, Fjord Blue και Serene Pink. Δεν προσφέρουμε μόνο μια σειρά από τολμηρά χρώματα, αλλά έχουμε επίσης φυσικές και κλασικές επιλογές για την καρέκλα Tripp Trapp®. Βρείτε την ιδανική που ταιριάζει στο εσωτερικό σας στυλ.

Tripp Trapp® Trend Colours 2024.

Tripp Trapp® Concept

Από το 1972, περισσότερα από 15 εκατομμύρια παιδιά έχουν μεγαλώσει χρησιμοποιώντας την εμβληματική καρέκλα Tripp Trapp®. Έκανε κάτι που καμία άλλη καρέκλα δεν είχε κάνει πριν - είναι η καρέκλα που επέτρεψε σε παιδιά και γονείς να κάθονται μαζί στο ίδιο ύψος καθ' όλη τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας. Σήμερα, όπως και τότε, ο έξυπνος, ρυθμιζόμενος σχεδιασμός της επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων με ρυθμιζόμενο σε βάθος και ύψος κάθισμα και υποπόδια. Αυτή η απαράμιλλη δυνατότητα ρύθμισης εξασφαλίζει ότι το παιδί σας βρίσκεται σε μια άνετη θέση σε οποιαδήποτε ηλικία. Απολαύστε το παιδί σας να δένεται, να συνδέεται και να δημιουργεί βαθύτερες σχέσεις, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Η καρέκλα Tripp Trapp® έχει δοκιμαστεί και την εμπιστεύονται χιλιάδες γονείς για τα παιδιά τους για πάνω από 50 χρόνια.

Η Tripp Trapp® με μια ματιά

  • Μεγαλώνει μαζί με το παιδί.
  • Άνεση, στήριξη & ελευθερία κινήσεων σε κάθε ηλικία.
  • Δοκιμασμένη & αξιόπιστη για εξαιρετική ασφάλεια & ανθεκτικότητα.
  • Κατασκευάζεται στην Ευρώπη με ξύλο πιστοποιημένο από το FSC.
  • Συνοδεύεται από εγγύηση 7 ετών.
  • Iconic σκανδιναβικός σχεδιασμός από τον Νορβηγό σχεδιαστή Peter Opsvik.

Η ιστορία του μοναδικού της design

TrippTrapp-Terracotta-on-background-color.jpg

Όταν ο γιος του Tor ήταν δύο ετών, ο Peter Opsvik ανακάλυψε ότι ο Tor είχε μεγαλώσει και το καρεκλάκι του και δεν του επέτρεπε να κάθεται άνετα στο ύψος του τραπεζιού με την υπόλοιπη οικογένεια. Από αυτή την παρατήρηση, ο Opsvik άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τις παιδικές καρέκλες, δημιουργώντας αυτή που θα έδινε πραγματικά στα παιδιά όλων των ηλικιών μια άνετη, εργονομική θέση στο τραπέζι. Η Tripp Trapp® ήταν η πρώτη καρέκλα που έφερε το παιδί στην καρδιά της οικογένειας, στο τραπέζι, επιτρέποντας την ελευθερία κινήσεων και την ανάπτυξη μαζί με το παιδί.

Κατασκευάζεται στην Ευρώπη - Κατασκευασμένη με ποιότητα

Η καρέκλα Tripp Trapp® είναι κατασκευασμένη κυρίως από ευρωπαϊκά ξύλα οξιάς και βελανιδιάς, μερικά από τα καλύτερα από τα οποία βρίσκονται στην κεντρική Ευρώπη, τα οποία προμηθεύονται με υπευθυνότητα και είναι πιστοποιημένα με FSC. Τα ξύλα αυτά φημίζονται για τη δύναμη, την ανθεκτικότητα και την ευκαμψία τους. Τόσο η οξιά όσο και η δρυς είναι φυσικές επιλογές για την κατασκευή επίπλων μακράς διάρκειας.

Φροντίδα για το περιβάλλον

Στον σημερινό σύγχρονο κόσμο, η φροντίδα για τα παιδιά μας συνεπάγεται πολλά περισσότερα από την παροχή ασφάλειας, άνεσης και προστασίας. Η φροντίδα και η σύνδεση με τα παιδιά μας σημαίνει φροντίδα για τον πλανήτη που θα κληρονομήσουν. Στη Stokke, μετατρέπουμε αυτή τη φροντίδα σε πράξη μέσω υψηλής ποιότητας, ανθεκτικών υλικών και μιας λειτουργικότητας που μεγαλώνει μαζί με το παιδί μας. Σε συνδυασμό με τον διαχρονικό σχεδιασμό, εξασφαλίζεται η μακροζωία όλων των προϊόντων - ορισμένα από αυτά διαρκούν για γενιές, όπως η καρέκλα Tripp Trapp®. Όλα αυτά συνθέτουν τη στρατηγική και την υπόσχεση της Stokke να μεγαλώνουμε προς ένα καλύτερο μέλλον.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved