Back to school, Back to River West: Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει πριν χτυπήσει το κουδούνι

Η νέα σχολική χρονιά είναι προ των πυλών και πίστεψέ μας, εάν υπάρχει κάτι που κάνει αυτήν την αρχή, ακόμη πιο διασκεδαστική για τους μικρούς μας φίλους, δεν είναι άλλο από τα back to school ψώνια.

Back to school, Back to River West: Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει πριν χτυπήσει το κουδούνι

Και αυτό, διότι όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά μας για μία δημιουργική και αξέχαστη σχολική χρονιά είναι τα απαραίτητα για την επιστροφή στα θρανία.

Αν είσαι, λοιπόν, μαμά, νονά, θεία, φίλη και ψάχνεις τα τέλεια back to school ρούχα και αξεσουάρ για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες, τότε σου έχουμε ευχάριστα νέα! Στο River West, θα ανακαλύψεις -παρέα με τον μικρό μαθητή της οικογένειας- ό,τι πρέπει να έχει στη shopping list του (και όχι μόνο), λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς!

Τα απαραίτητα back to school items

Τι θα έλεγες, όπως κάθε σεζόν, έτσι και φέτος να ξεκινήσεις με την αναζήτηση των must have items για τη σχολική τσάντα; Εάν η απάντηση είναι «ναι» δεν χρειάζεται κανένας λόγος ανησυχίας, αρκεί να ακολουθήσεις το παράδειγμά μας. Στο κατάστημα Μουστάκας θα βρούμε τα πάντα για το παιδί μας, ανάλογα με την προσωπικότητά του -από σχολικά σακίδια πλάτης και κασετίνες μέχρι γραφική ύλη.

River-west1.jpg

Ρούχα και παπούτσια για όλες τις ώρες

Τα ρούχα και τα παπούτσια είναι από τα πρώτα πράγματα που σκεφτόμαστε όταν ακούμε back to school. Άλλωστε, όλα τα παιδιά έχουν γυμναστική στο σχολικό πρόγραμμα, ενώ κάποια κάνουν και αθλήματα εκτός σχολείου. Τι σημαίνει αυτό; Πως μια φόρμα, ένα t-shirt, και το κατάλληλο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια βρίσκονται στην κορυφή της shopping list.

River-west2.jpg

Τα μεγαλύτερα brands όπως η Nike, η Adidas, η Intersport και η JD σε περιμένουν στο River West και σίγουρα θα ενθουσιάσουν τα παιδιά μας!

River-west3.jpg

Και για τους ακόμα πιο μικρούς μας fashionistas, καταστήματα όπως το Mayoral, το DPam και το Prenatal είναι απαραίτητη στάση για να δημιουργήσουμε -εύκολα και γρήγορα- τα πιο stylish φθινοπωρινά outfits.

River-west4.jpg

Hi-tech σχολική (και όχι μόνο) ζωή

Είτε μας αρέσει είτε όχι, τα παιδιά μας έρχονται, πλέον, σε επαφή με την τεχνολογία από πολύ μικρή ηλικία. Αλήθεια, θυμάσαι πότε είδες το παιδί σου να προσπαθεί, για πρώτη φορά, να κάνει το καντράν του smartwatch σου να φωτίσει; Οπότε καταλαβαίνεις πως, από την back to school λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πιο updated gadgets που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά του. Από το πιο σύγχρονο τεχνολογικά smartphone, μέχρι ένα tablet ή ένα ζευγάρι ακουστικά για να ακούει μουσική από το σχολείο στο σπίτι ή το φροντιστήριο, ένα είναι το σίγουρο: Το κατάστημα Κωτσόβολος που βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο, έχει τα πιο «έξυπνα» δώρα και για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας.

Σπίτι μου, σπιτάκι μου

Και κάπου εδώ, ήρθε η στιγμή να πάμε από το back to school στο back to home, εκεί όπου αρχίζει και τελειώνει η κάθε ημέρα. Οπότε, είναι η ώρα να αναβαθμίσουμε το σπίτι μας και κατ’ επέκταση τον προσωπικό χώρο των μικρών μας. Πώς θα το καταφέρουμε αυτό; Αν το παιδί μας είναι βιβλιοφάγος, δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε μία όμορφη και μοντέρνα βιβλιοθήκη έτσι ώστε να έχει αρκετό χώρο για τα βιβλία του. Αν, από την άλλη, βρίσκεται στην εφηβεία και λατρεύει όσο τίποτα άλλο τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους μία άνετη καρέκλα gaming, θα το ενθουσιάσει. Και για εμάς που αναρωτιόμαστε πού θα τα βρούμε όλα αυτά, αρκεί να κατευθυνθούμε προς τα καταστήματα ΙΚΕΑ και το κατάστημα Jysk, εκεί όπου θα ανακαλύψουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για τη νέα σεζόν.

Μένουμε πάντα παιδιά

Και επειδή, τα ψώνια πρέπει, πάντα, να συνδυάζονται με διασκέδαση, τι θα έλεγες προτού επιστρέψεις σπίτι, να αφιερώσεις λίγο χρόνο για έξτρα bonding με το παιδί σου; Εάν δεν βλέπεις την ώρα, το River West Open, ο εξωτερικός χώρος του Εμπορικού Κέντρου με το καταπράσινο αμφιθέατρο και τον εντυπωσιακό καταρράκτη, έχουν τον τρόπο. Εκεί, άλλωστε, θα βρούμε μια πρότυπη παιδική χαρά με ιδιαίτερα παιχνίδια που θα κάνουν τα παιδιά -ίσως και εμάς- να μην θέλουμε να γυρίσουμε στο σπίτι. Εναλλακτικά, μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε να παίζουν ποδόσφαιρο και μπάσκετ στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που υπάρχουν για όλους τους μικρούς επισκέπτες του Εμπορικού Κέντρου!

River-west5.jpg

Ατελείωτο παιχνίδι με διάσημους παιδικούς ήρωες

Πώς, ωστόσο, θα ολοκληρώσουμε σωστά τη βόλτα μας στο River West; Φυσικά με μία… συνάντηση με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών μας. Αρκεί, λοιπόν, να βρεθούμε στο καταπράσινο Αμφιθέατρο του River West Open τις Πέμπτες και τις Παρασκευές 29-30 Αυγούστου, 5-6 Σεπτεμβρίου και 12-13 Σεπτεμβρίου, από τις 17.00 μέχρι τις 21.00. Εκεί, διάσημοι παιδικοί ήρωες θα περιμένουν τα μικρά μας για να δημιουργήσουν μαζί τους αξέχαστες εμπειρίες.

River-west6.jpg

Και για εμάς που θέλουμε να γνωρίζουμε ακόμη περισσότερα, τα νέα είναι συναρπαστικά. Ο αγαπημένος JJ από τη σειρά CoComelon έρχεται να διασκεδάσει τα παιδιά μας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να ζήσουν μοναδικές στιγμές και φυσικά, να βγάλουν φωτογραφία μαζί του.

Εάν πάλι, η περιπετειώδης Bluey είναι η αδυναμία των παιδιών μας, το River West είναι ο απόλυτος προορισμός, μιας και οι μικροί επισκέπτες θα μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά την Bluey, να βγάλουν φωτογραφίες μαζί της αλλά και να παρακολουθήσουν τις κεφάτες παραστάσεις της, δημιουργώντας εμπειρίες που θα θυμούνται για πάντα!

Α, και επειδή τα ψώνια ανοίγουν την όρεξη, μην παραλείψεις τα καταστήματα εστίασης του River West. Γευστικές επιλογές για όλα τα γούστα σε περιμένουν: Από ιταλική κουζίνα, burger ή σουβλάκια μέχρι γλυκά, λουκουμάδες και παγωτά που θα ενθουσιάσουν κάθε ουρανίσκο!

River-west7.jpg

Μπορεί να ήρθε η στιγμή να πούμε «αντίο» στο καλοκαίρι, όμως αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Με μια βόλτα στο River West για τις απαραίτητες back to school αγορές, τα παιδιά θα ανυπομονούν για τη νέα σχολική χρονιά όσο ποτέ άλλοτε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved