Γρανίτες για τις ναυτίες της εγκυμοσύνης με καρπούζι και τζίντζερ
Αντιμετωπίστε τη ναυτία και τον εμετό κατά την κύηση αυτές τις γρανίτες.
Η πρωινή ναυτία είναι η χειρότερη, ειδικά όταν διαρκεί όλη μέρα. Αυτές ο σούπερ γρανίτες θα σας βοηθήσουν αντιμετωπίσετε τη ναυτία, θα σας κρατήσουν ενυδατωμένες και είναι η τέλεια καταπραϋντική τροφή για αυτές τις μέρες του καύσωνα που οι ναυτίες κάνουν την εμφάνισή τους και γίνονται ανυπόφορες.
Φτιάξτε τις και καταναλώστε τις κάθε φορά που νιώθετε ναυτία.
Υλικά:
- 4 κούπες κομμένο καρπούζι (χωρίς κουκούτσια)
- 1/4 κούπα φρέσκο τζίντζερ κομμένο σε κομμάτια
- 1 κούπα βραστό νερό
- 2 κ.τ.σ. μέλι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Βάλτε μέσα στο βραστό νερό το τζίντερ. Ανακατέψτε και αφήστε το να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
- Βάλτε το στο ψυγείο και αφήστε το εκεί για ακόμη 10 λεπτά.
- Μόλις το τζίντζερ κρυώσει, βάλτε στο μπλέντερ μαζί με το καρπούζι και το μέλι και μπλεντάρετε καλά.
- Μοιράστε το μείγμα σε θήκες για γρανίτες και βάλτε στην κατάψυξη.
- Οι γρανίτες σας είναι έτοιμες για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις ναυτίες της εγκυμοσύνης.
Συνταγή δεύτερη - Βίντεο
Αν δεν θέλετε να προσθέσετε τζίντζερ, υπάρχει μια εύκολη συνταγή. Για να τις φτιάξετε θα χρειαστείτε:
- 1 1/2 κούπα καρπούζι
- 1 κ.τ.σ.χυμό λεμονιού
- 1 κ.τ.σ μέλι
- 1/2 κούπα νερό
Δείτε στο βίντεο τη γρήγορη παρασκευή της. Τη ζάχαρη που προσθέτουν, απλά παραλείψτε τη.