7 διασκεδαστικοί τρόποι για να προβλέψετε το φύλο του μωρού σας

Σίγουρα, η/ο γιατρός σας μπορεί να σας πει το φύλο του μωρού σας, αλλά πού είναι η διασκέδαση σε αυτό;

7 διασκεδαστικοί τρόποι για να προβλέψετε το φύλο του μωρού σας
Bigstock

Ακόμα και οι γονείς που επιλέγουν να μην το μάθουν, τους αρέσει να μαντεύουν αν θα είναι κορίτσι ή αγόρι. Σε αυτό το σημείο έρχονται να βοηθήσουν αυτοί οι «προγνωστικοί» δείκτες. Εξάλλου, ακόμα και οι άκρως αντιεπιστημονικές μέθοδοι έχουν 50/50 πιθανότητες να είναι σωστές.

1. Παρατηρήστε τις λιγούρες

Αν λιγουρεύεστε συνεχώς κρέας, τυρί ή άλλα αλμυρά τρόφιμα, τότε μάλλον θα αποκτήσετε αγόρι. Λαχταράτε ζαχαρωτά , γλυκά και μπαχαρικά; Το μωρό τότε πρέπει να είναι κορίτσι.

2. Συμβουλευτείτε τον αρχαίο πολιτισμό των Μάγια

Σύμφωνα με τους Μάγια, η πρόβλεψη του φύλου έχει τις ρίζες της στις βασικές γνώσεις των μαθηματικών. Πόσο χρονών είστε και ποια χρονιά συλλάβατε;

Εάν και οι δύο αριθμοί είναι είτε περιττοί είτε ζυγοί, κυοφορείτε κορίτσι . Εάν ο ένας είναι μονός και ο άλλος ζυγός, μάλλον περιμένετε αγόρι.

3. Παρακολουθήστε το βάρος του συντρόφου σας

Είναι υγιές και φυσιολογικό για μια έγκυο να παίρνει βάρος, αλλά μήπως ο σύντροφός σας έχει πάρει κιλά; Τότε, να περιμένετε κορίτσι. Υποφέρετε και οι δύο σας από ναυτία;

Ορισμένοι πολιτισμοί πιστεύουν ότι αν και ο μπαμπάς έχει πρωινές ναυτίες , τότε περιμένετε αγόρι.

4. Δείτε πώς κινείται ένα δαχτυλίδι

Για αυτό το «τεστ» παλιάς σχολής, χρειάζεστε ένα δαχτυλίδι ή τη βέρα σας: Κρεμάστε την σε ένα κολιέ και κρατήστε την πάνω από την κοιλιά σας. Αν το δαχτυλίδι κινείται κυκλικά, το μωρό είναι κορίτσι. Αν ταλαντεύεται μπρος-πίσω, είναι αγόρι.

5. Ρωτήστε ένα μικρό αγόρι

Λέγεται πως εάν ένα αγοράκι δείξει ενδιαφέρον για την φουσκωμένη κοιλιά σας εγκυμοσύνης σας, περιμένετε κορίτσι.

6. Παρατηρήστε τις καμπύλες σας

Μήπως αισθάνεστε ότι το πρόσωπό σας γίνεται όλο και πιο στρογγυλό όσο παιρνούν οι μέρες; Σύμφωνα την παραδοσιακή λατινοαμερικάνικη πεποίθηση, πρέπει να ετοιμάζεστε για κόρη.

Αν το πρόσωπό σας παραμένει ίδιο, αλλά τα οπίσθιά σας μεγαλώνουν και στρογγυλεύουν, θα αποκτήσετε γιο .

7. Ελέγξτε την ώρα που συλλάβατε

Σε ορισμένα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών, άνθρωποι πιστεύουν ότι αν συλλάβετε μετά τα μεσάνυχτα θα είναι κορίτσι, ενώ αν κάνετε έρωτα κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης σημαίνει ότι θα αποκτήσετε αγόρι.

Πηγή: babycenter.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved