4 εύκολοι τρόποι για να ανανεώσετε τo παιδικό δωμάτιο την άνοιξη

Ακολουθήστε αυτές τις κορυφαίες συμβουλές για να δώσετε στο παιδικό υπνοδωμάτιο μια φρέσκια αλλαγή χωρίς να το ανακαινίσετε εντελώς!

4 εύκολοι τρόποι για να ανανεώσετε τo παιδικό δωμάτιο την άνοιξη
Bigstock

Όταν πρόκειται για τη διακόσμηση των παιδικών υπνοδωματίων μπορεί συχνά να είναι δύσκολο να σκεφτείτε από πού πρέπει να ξεκινήσετε.

Πολλοί γονείς θέλουν κάτι διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα επιθυμούν να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μικρές αλλά εντυπωσιακές αλλαγές για κάθε ηλικία.

Από την ταπετσαρία μέχρι τα έπιπλα πολλαπλών χρήσεων, συγκεντρώσαμε τις κορυφαίες συμβουλές μας για να δώσετε στο παιδικό υπνοδωμάτιο μια δημιουργική αλλαγή χωρίς να το ανακαινίσετε εντελώς!

1. Επενδύστε σε κρεβάτι καμπίνας

Τα κρεβάτια καμπίνας είναι μια εξαιρετική επιλογή καθώς μπορούν να γίνουν ένα μυστικό «κρησφύγετο» ή ο χώρος για μελέτη μετά το σχολείο .

Υπάρχουν εκατοντάδες κομψά σχέδια τα οποία είναι ιδανικά για μαμάδες που αναζητούν ένα κρεβάτι με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Συχνά με την επιλογή ενός πτυσσόμενου γραφείου, μιας συρταριέρας ή απλώς ενός άφθονου αποθηκευτικού χώρου από κάτω για τα παιχνίδια , τα κρεβάτια καμπίνα είναι εξαιρετικά ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν καθώς το παιδί σας μεγαλώνει.

2. Παίξτε με τη διακόσμηση

Αντί να επιλέξετε να αγοράσετε κάτι καινούργιο, το πώς θα διακοσμήσετε τον χώρο είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας.

Ίσως το κρεβάτι να ήταν προηγουμένως τοποθετημένο κατά μήκος του τοίχου - ίσως υπάρχει τρόπος να αναζωογονήσετε τον χώρο και να το τοποθετήσετε έναν τοίχο για climping πάνω από το κρεβάτι.

Πειραματιστείτε, λοιπόν, με τη διάταξη των επίπλων και τη διακόσμηση και θα δημιουργήσετε έναν χώρο που θα μοιάζει ολοκαίνουργιος.

3. Πειραματιστείτε με ταπετσαρίες

Η ταπετσαρία είναι ιδανική για να μεταμορφώσετε τον χώρο γρήγορα και εύκολα!

Ταπετσαρίες εμπνευσμένες από βοτανικά φυτά μέχρι χαριτωμένες νεράιδες, υπάρχει κάτι που το μικρό σας θα λατρέψει!

Για όσες επιθυμούν να αγοράσουν μια ταπετσαρία που θα αντέξει στο χρόνο, προτείνουμε να επιλέξετε ένα μοτίβο πιο ρουστίκ αντί για κάτι με ζώα ή χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων.

4. Αγοράστε μικρά αξεσουάρ

Διαλέξτε καινούργια κλινοσκεπάσματα και προσθέστε μερικά συμπληρωματικά μαξιλάρια για μια νέα, φρέσκια εμφάνιση .

Ιδανικό για τα παιδιά που αρχίζουν να ζητούν μια πιο «ενήλικη» εμφάνιση, προσθέτοντας απλώς μερικά αξεσουάρ με νέες υφές και υλικά μπορεί να επιτευχθεί ένας κομψός χώρος.

Από βελούδινα μαξιλάρια μέχρι απαλά ριχτάρια υπάρχουν άπειρες επιλογές για τη δημιουργία ενός ονειρεμένου χώρου υπνοδωματίου.

Πηγή: livforinteriors.co.uk

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved