Αναγέννηση κόλπου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (vid)

Η σύγχρονη  τεχνολογία με τους υπερήχους δίνει τη λύση.

Μενέλαος Λυγνός
Αναγέννηση κόλπου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε (vid)
Bigstock

Στόχος της αναγέννησης του κόλπου είναι να επανέλθει η ελαστικότητα της περιοχής καθώς και τα κολπικά υγρά που θα απομακρύνουν ενοχλητικά συμπτώματα, όπως ξηρότητα, κνησμό, χρόνιες κολπίτιδες.

Η αναγέννηση του κόλπου με υπερήχους

Καταρχήν δεν πρόκειται για τους ίδιους υπερήχους, που χρησιμοποιούμε για να εξετάσουμε τα εσωτερικά όργανα ή το μωρό, αν πρόκειται για εγκυμοσύνη.

Πρόκειται για μια «ειδική» κατηγορία υπερήχων, που ονομάζονται Εστιασμένοι Υπέρηχοι Υψηλής Έντασης (High Intensity Focused Ultrasound/ HIFU).

Οι υπέρηχοι αυτοί εκπέμπονται από ένα ειδικό εξάρτημα, που ονομάζεται κεφαλή HIFU. Ανάλογα με την περιοχή, στην οποία θα γίνει η συγκεκριμένη θεραπεία, επιλέγεται και η κατάλληλη κεφαλή. Αν πρόκειται για θεραπεία, η οποία αποσκοπεί στην αναγέννηση του κόλπου, επιλέγεται μία κεφαλή, που μοιάζει με αυτήν, που χρησιμοποιούμε στο διακολπικό υπερηχογράφημα.

Δείτε πώς μπορούμε να δώσουμε στο αιδείο νεανική όψη και ταυτόχρονα να προστατέψουμε την υγεία του κόλπου και να βελτιώσουμε τη σεξουαλική ζωή στο video, που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του mothersblog.gr!

Δείτε τα υπόλοιπα videos με τις συμβουλές μου ΕΔΩ!

Δείτε περισσότερα για το θέμα ΕΔΩ!

Δρ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΚΩΝ. ΛΥΓΝΟΣ, MSc, PhD
ΜΑΙΕΥΤΗΡ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ
Master of Science University College London
Διδάκτωρ Μαιευτικής Γυναικολογίας
www.eleftheia.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved