Σοκολάτα στην εγκυμοσύνη: Ποια είναι τα οφέλη για τη μητέρα και το μωρό
Τα οφέλη της κατανάλωσης σοκολάτας στη διάρκεια της εγκυμοσύνης αναδεικνύει νέα επιστημονική έρευνα.
Η σχετική μελέτη πραγματοποιήθηκε σε 130 εγκύους, που βρίσκονταν στην 11η έως 14η εβδομάδα της εγκυμοσύνης και κάθε μία κυοφορούσε ένα έμβρυο.
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Λαβάλ, στο Κεμπέκ του Καναδά, τους ζήτησαν να τρώνε 30 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα την ημέρα επί 12 εβδομάδες.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr