Πάβλοβα με σάλτσα raspberry - Ό,τι πιο λαχταριστό θα φτιάξετε σήμερα
#tsoulotip: Τις μαρέγκες καλό θα ήταν, αφού ψηθούν, να τις αφήσουμε μέσα στο ζεστό φούρνο, ώστε να ξεραθούν εντελώς,
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλική
- 250γρ. ζάχαρη άχνη
- 250γρ. ασπράδι αυγού
- 2 πρέζες αλάτι
Υλικά για τη γέμιση:
- 500 γρ.κρέμα γάλακτος
- 160 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Υλικα για τη σάλτσα raspberry:
- 200 γρ. raspberries
- 50 γρ. ζάχαρη
- 1/2 στικ κανέλας
- 1 αστεροειδή γλυκάνισο
Υλικά για το σερβίρισμα:
- Raspberries
- Άχνη ζάχαρη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com