10 διασκεδαστικές και κλασικές ταινίες που θα ηρεμήσουν τον νήπιο παιδί σας

Οι ταινίες χαμηλής διέγερσης δεν είναι μόνο για το μικρό σας παιδί. Δίνουν και σε εσάς μια στιγμή να χαλαρώσετε και να πάρετε μια ανάσα. 

10 διασκεδαστικές και κλασικές ταινίες που θα ηρεμήσουν τον νήπιο παιδί σας
Bigstock

Τα φωτεινά χρώματα και οι δυνατοί θόρυβοι πολλών ταινιών μπορεί να είναι συναρπαστικά για το μικρό σας, αλλά οι ταινίες «χαμηλής διέγερσης» καταφέρουν και περικλύουν όλο τον ενθουσιασμό με έναν πιο ήπιο τρόπο.

1. Ο Γουίνι το αρκουδάκι

Αυτή η ταινία μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που το παιδί σας συναντά τον χαριτωμένο αρκούδο Γουίνι. Είναι μια ταινία με αργό ρυθμό , όμορφα χρώματα και ήπιους χαρακτήρες.

2. Λίλο και Στιτς

Δεν υπάρχει καλύτερη πλοκή ταίνίας για ένα μικρό παιδί από αυτή: Ένα κοριτσάκι που υιοθετεί έναν εξωγήινο που πιστεύει ότι είναι σκύλος.

3. Τίνκερμπελ

Ποιος θα ήταν ο Πίτερ Παν χωρίς την Τίνκερμπελ; Το 2008 έκανε το ντεμπούτο της η ταινία της νεράιδας Τίνκερμπελ . Η ταινία ενέπνευσε άλλες πέντε ταινίες μεγάλου μήκους και μερικές μικρού για τις νεράιδες του Pixie Hollow.

Αυτή ταινία είναι ένα όμορφπ κινούμενο σχέδιο με ιστορίες γεμάτες με διδακτικά μαθήματα για το μικρό σας.

4. Brave

Η Disney και η Pixar έχουν έναν τεράστιο κατάλογο ταινιών που μπορεί να αγαπήσει το μικρό σας , αλλά υπάρχει κάτι που κάνει το «Brave» ξεχωριστό: Ο συνδυασμός των απαλών χρωμάτων με τους νεαρούς χαρακτήρες αλλά και η μεγάλη έμφαση στο φυσικό τοπίο.

Απολαύστε την παρέα!

5. Ρομπέν των Δασών

Η ιστορία του Ρομπέν των Δασών έχει πολλές διασκευές, αλλά το animation της εκδοχής της Disney είναι ένα πραγματικά κλασικό έργο.

6. Εποχή των Παγετώνων

Ένα μαμούθ, ένας βραδύποδας και μια τίγρη συνεργάζονται για να επιστρέψουν ένα χαμένο μωρό στο χωριό του. Οι ανατροπές στην πλοκή είναι ξεκαρδιστικές!

Είναι μια ταινία για όλη την οικογένεια και ακολουθείται από πρόσθετες ταινίες και ταινίες μικρού μήκους με τους ίδιους χαρακτήρες .

7. Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας

Αν το μικρό σας παιδί βρίσκεται στη φάση της εμμονής με τα σκυλάκια, ήρθε η ώρα να το μυήσετε στον υπέροχο κόσμο των «σκυλίσιων» κινουμένων σχεδίων της Disney.

Τα «101 σκυλιά της Δαλματίας» είναι μια κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων με ήπιους χαρακτήρες, εξαιρουμένης φυσικά της Cruella.

8. Οι Αριστόγατες

Για τους λάτρεις των σκύλων, υπάρχουν τα «101 σκυλιά της Δαλματίας». Για τους λάτρεις των γατιών η Disney μας χάρισε το 1970 το «The Aristocats».

Αυτή η ταινία έχει περιπέτεια, προκλήσεις αλλά και μια γλυκιά ιστορία αγάπης!

9. Σταχτοπούτα

Συγκαταλέγεται στις πιο κλασικές ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney.

Η μουσική, τα χρώματα και οι αμέτρητοι χαρακτήρες μικρών ζώων θα κρατήσουν την προσοχή του μικρού σας παιδιού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

10. O ποντικομικρούλης

Ένα μικρό ποντικάκι που προσπαθεί να βιώσει τη ζωή ως άνθρωπος συνήθως είναι το τέλειο σενάριο για μια διασκεδαστική ταινία για όλη την οικογένεια!

Πώς να καταλάβετε ότι το μικρό σας είναι υπερδιεγερμένο

Οι ταινίες χαμηλής διέγερσης είναι ιδανικές ανά πάσα στιγμή και μπορούν να αποτελέσουν τακτικό μέρος της ρουτίνας του μικρού σας .

Αν αναρωτιέστε αν ήρθε η ώρα να ενσωματώσετε αυτές τις ταινίες στο χρόνο του μικρού σας στην οθόνη, αναζητήστε αυτά τα σημάδια υπερδιέγερσης:

  • Κόπωση
  • Υπερβολικό κλάμα
  • Άρνηση να παίξει ή να συνεργαστεί
  • Άρνηση να χρησιμοποιήσει λέξεις για να επικοινωνήσει τα συναισθήματά του
  • Άρνηση να κάνει απλές εργασίες
  • Ξαφνικά ανεξήγητα ξεσπάσματα

Πηγή: lovetoknow.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved