5 διασκεδαστικά παιχνίδια εξωτερικού χώρου για νήπια

Καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να ανεβαίνουν το καλοκαίρι είναι καιρός να στρέψετε την προσοχή σας στην αυλή ή το μπαλκόνι για fun δραστηριότητες.

 

5 διασκεδαστικά παιχνίδια εξωτερικού χώρου για νήπια
Bigstock

Για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τα καλύτερα παιχνίδια εξωτερικού χώρου, καταγράψαμε τις πιο δημοφιλείς επιλογές που προσφέρουν όλα τα απαραίτητα για να διασκεδάζουν τα παιδιά για ώρες.

Από ένα τραπέζι νερού και ένα κλασικό κουτί με άμμο μέχρι μια βάση για κούνια και πολλά άλλα, το σπίτι σας θα είναι το μέρος που θα παρακαλούν οι φίλοι και οι φίλες των παιδιών σας να επισκεφτούν. Συνεχίστε να διαβάζετε λοιπόν!

1. Τραπεζάκι νερού

Οι γονείς γνωρίζουν ότι τα παιδιά δεν χορταίνουν να πιτσιλίζουν στο νερό. Με το τραπέζι νερού, μπορείτε να κρατάτε τα μικρά παιδιά δροσερά και απασχολημένα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το καθάρισμα του σπιτιού.

Σε συνδυασμό με μικρά παιχνίδια, ο υδροφόρος αυτός ορίζοντας ενθαρρύνει το αισθητηριακό παιχνίδι και βοηθά στην ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων .

2. Αμμοδόχος χελώνα

Υπάρχει λόγος που η αμμοδόχος σε σχήμα χελώνας πάρχει εδώ και δεκαετίες. Fun fact πως αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1979.

Είναι μία επιλογή για την οποία πολλοί γονείς ορκίζονται πως κρατούν τα νήπια απασχολημένα εμπνέοντας τη δημιουργικότητα και διεγείροντας τις απτικές τους αισθήσεις . Επιπλέον, ποιο παιδί δεν θέλει να έχει τη δική του μίνι εκδοχή παραλίας ακριβώς έξω από το σπίτι του;

3. Τσουλήθρα

Δημιουργήστε το δικό σας υδάτινο πάρκο στην αυλή σας αυτό το καλοκαίρι με Μια μικρή τσουλήθρα.

Βροχερή μέρα; Κανένα πρόβλημα. Μια τσουλήθρα πολλαπλών χρήσεων μπορεί να τοποθετηθεί και σε εσωτερικό χώρο και έτσι να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό των παιδιών!

Η ήπια κλίση και τα στιβαρά σκαλιά του είναι ιδανικά για μικρά παιδιά που μόλις μαθαίνουν να σκαρφαλώνουν και να γλιστρούν, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη βελτίωση της ισορροπίας και του συντονισμού χεριών- ποδιών.

4. Σπιτάκι κήπου

Τα αξιολάτρευτα αυτά σπιτάκια κραυγάζουν παιδική νοσταλγία προσθέτοντας μια μοντέρνα πινελιά «εξοχικής κατοικίας».

Ιδανικό τόσο για εσωτερικούς χώρους όσο και για περιπέτειες στην πίσω αυλή ή και στο μπαλκόνι του σπιτιού! Προσθέστε μερικές προσωπικές πινελιές που θα αναβαθμίσουν το μικροσκοπικό σπίτι του παιδιού σας και θα εξάψουν τη φαντασία του, όπως μαξιλάρια, υπαίθριο χαλάκι καλωσορίσματος, ακόμη και μερικές ζαρντινιέρες για να το κάνετε πραγματικά να νιώσει σαν το σπίτι του.

5. Κούνια

Η κούνια είναι το παιχνίδι για νήπια που θα μετατρέψει κάθε αυλή σε μίνι παιδική χαρά και χωρίς την ταλαιπωρία της κατασκευής ενός τεράστιου σετ παιχνιδιού. Ο ασφαλής σχεδιασμός και οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες θα κρατήσουν τα μικρά σας ασφαλή και άνετα, είτε είναι 18 μηνών είτε 4 ετών.

Πηγή: tinybeans.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved