Γρίφοι για παιδιά - Κάρτες που μπορείτε να εκτυπώσετε

38 γρίφοι για να περάσετε ένα διασκεδαστικό απόγευμα με τα παιδιά σας.

Μαργαρίτα Νικολάου
Γρίφοι για παιδιά - Κάρτες που μπορείτε να εκτυπώσετε

Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από να περνάτε χρόνο με τα παιδιά σας κάνοντάς τα να γελούν από ευτυχία δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις.

Τα παιδιά θέλουν και έχουν ανάγκη τον χρόνο σας γι' αυτό και εσείς δεν πρέπει να τους τον στερείτε. Κάθε άλλο. Θα βρίσκετε αφορμές για να περνάτε χρόνο ο ένας με τον άλλο και τι καλύτερο από το να παίζετε και να διασκεδάζετε μαζί. Κάποιες φορές θα ζωγραφίσετε μαζί, κάποιες άλλες θα μαγειρέψετε, θα δείτε ταινίες, θα φτιάξετε παζλ ή πολύ απλά μπορείτε να ακονήσετε το μυαλό σας (μικροί και μεγάλοι) παίζοντας με γρίφους, αινίγματα και σπαζοκεφαλιές.

Ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι γρίφοι γι' αυτό και ετοιμάσαμε για εσάς κάρτες με γρίφους (και τις απαντήσεις τους, ώστε να μπορείτε να τις εκτυπώσετε αν θέλετε. Μπορείτε να παίξετε είτε όταν βρίσκεστε στο αυτοκίνητο και ταξιδεύετε, είτε στην παραλία κάτω από την ομπρέλα.

Γρίφοι για παιδιά με τις απαντήσεις τους

38 γρίφοι για παιδιά - Εκτυπώστε τις κάρτες δωρεάν

Παρακάτω ακολουθούν 38 κάρτες με γρίφους και τις απαντήσεις τους για να περάσετε ευχάριστα με τα παιδιά σας ένα πρωινό ή ένα απόγευμα που η βαρεμάρα θα σας «χτυπήσει την πόρτα».

Αποθηκεύστε τις κάρτες στον υπολογιστή σας και εκτυπώστε τις δωρεάν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved