Τοκετός στο σπίτι - Ζώντας την εμπειρία με την οικογένεια

Όταν η οικογένεια είναι παρούσα στη γέννα.

Τοκετός στο σπίτι - Ζώντας την εμπειρία με την οικογένεια
Instagram / monetnicolebirths

Ο τοκετός είναι μία συγκλονιστική εμπειρία και πολλοί είναι οι γονείς που αναθέτουν σε επαγγελματίες φωτογράφους να απαθανατίσουν την κάθε στιγμή είτε στο μαιευτήριο είτε στο σπίτι.

Μαμά γέννησε στο σπίτι και οι κόρες της ήταν παρούσες

Η Monet Nicole είναι από τις πιο γνωστές φωτογράφους γέννας με πολλά χρόνια εμπειρίας στη φωτογράφιση τοκετού. Όπως γράφει στην επαγγελματική της ιστοσελίδα οι δικές της γέννες τη μεταμόρφωσαν ως άνθρωπο και ακόμα κλαίει από συγκίνηση κάθε φορά που κοιτάζει φωτογραφίες των τοκετών της.

Η ίδια έχει παρευρεθεί σε δεκάδες γέννες γυναικών και με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει κάθε στάδιο του τοκετού. Οι φωτογραφίες της έχουν ξεχωρίσει γιατί αποτυπώνουν τη δύναμη, την ωμή ομορφιά και την αγάπη που υπάρχει σε κάθε γέννα.

https://www.instagram.com/reel/C7hs3UEJUP_/

Οι στιγμές του τοκετού – Ένα μοναδικό φωτογραφικό άλμπουμ

Τοκετός στο σπίτι με σύσσωμη την οικογένεια

Σε μία από τις πολλές αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα φωτογραφικό άλμπουμ από μία γέννα στο σπίτι, παρουσία του συζύγου και των δύο παιδιών τους.

Oι φωτογραφίες περιγράφουν όλα τα στάδια του τοκετού στο νερό, την αναμονή, την στήριξη, την πρώτη αγκαλιά, τη συγκίνηση, τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας.

Τα στάδια του τοκετού μέσα από τον φακό μίας βραβευμένης φωτογράφου

Στην ανάρτησή της η φωτογράφος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Γιατί να προσκαλέσετε έναν φωτογράφο γέννησης στον χώρο γέννησής σας; Γιατί αυτές είναι μερικές από τις μαγικές στιγμές που διαφορετικά μπορεί να χάσετε. 💫💫 Μου αρέσει να απαθανατίζω αυτές τις γεμάτες ψυχή στιγμές όχι μόνο για τους γονείς - πελάτες … αλλά για τα παιδιά και τα εγγόνια που ακολουθούν. Τι δώρο να βλέπεις την ιστορία της οικογένειάς σου καθώς μεγαλώνει».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved