Κοσμήματα με γενέθλιους λίθους- 10 ιδέες για δώρο που θα λατρέψετε

«Είναι σαν να κουβαλάτε μαζί σας ένα κομμάτι του σύμπαντος που είναι μόνο δικό σας»

Κοσμήματα με γενέθλιους λίθους- 10 ιδέες για δώρο που θα λατρέψετε
Bigstock

Οι γενέθλιοι λίθοι ή αλλιώς γνωστοί ως «birthstones » συνδέονται με το μήνα γέννησης, κάθε ένας με μοναδικό νόημα και σημασία, φέρει χαρακτηριστικά, μυστικά και γνώσεις. Από την αρχαιότητα πιστεύεται πως οι πολύτιμοι λίθοι είχαν υπερφυσικές δυνάμεις όπως έφερναν τύχη, υγεία και ευημερία.

Μάλιστα, πολλές φορές τα κοσμήματα που φοράμε λένε μια ιστορία- μια ιστορία για μια στιγμή στο χρόνο, για ένα πρόσωπο που αγαπάμε - ή ακόμα και κρύβουν μυστικά για τον εαυτό μας. Και ενώ αυτό ισχύει για όλα τα μπιχλιμπίδια, ίσως για κανένα δεν ισχύει περισσότερο από τα κοσμήματα με γενέθλιους λίθους.

Birthstones: Οι τυχερές γενέθλιες πέτρες και οι μοναδικές τους έννοιες

Δεν πρόκειται μόνο για μόδα. Είναι θέμα σύνδεσης. Φορώντας ένα κόσμημα που αντιπροσωπεύει τον μήνα γέννησής σας, ή ίσως ακόμη και τον μήνα του παιδιού σας, νιώθετε κάτι ξεχωριστό. Είναι σαν να κουβαλάτε μαζί σου ένα κομμάτι του σύμπαντος που είναι μόνο δικό σας. Είναι μόδα με μια πλευρά συναισθήματος, και δεν μπορούμε να το χορτάσουμε.

Επιπλέον, είναι μία ιδανική λύση για δώρο στην κολλητή σας φίλη ή στην αδερφή σας που είναι έγκυος και το επόμενο Σαββατοκύριακο είστε καλεσμένη στο baby shower party.

Κοσμήματα από ομφάλιο λώρο: Κι όμως είναι εντυπωσιακά και κομψά

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved