Κάηκα την ώρα που μαγείρευα! Τι να κάνω;

Στην κουζίνα μπορούν να συμβούν πολλά μικροατυχήματα.

Κάηκα την ώρα που μαγείρευα! Τι να κάνω;

Ένα από αυτά είναι να καούμε με καυτό νερό την ώρα που μαγειρεύουμε ή με το καυτό σίδερο όταν σιδερώνουμε ρούχα. Τι πρέπει όμως να κάνουμε;

Αυτό που κάνουν οι περισσότερες από εμάς είναι να βάζουμε το χέρι μας παγάκι ή οδοντόκρεμα. Αυτό είναι λάθος, διότι λόγω της σύνθεσής της, θα μας επιβαρύνει και δεν θα μας περάσει εύκολα ο πόνος.

Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να βάλετε το χέρι σας κάτω από το κρύο τρεχούμενο νερό της βρύσης, και στην συνέχεια να αγοράσετε εάν δεν έχετε στο σπίτι, ένα υδροενεργό επίθεμα σε μορφή ζελ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved