Πώς βγαίνουν τα καμένα υπολείμματα από την κατσαρόλα; Το μυστικό είναι…
Πόσες φορές μας έχει τύχει να μαγειρεύουμε και αφού αδειάσουμε το φαγητό στα πιάτα να διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν καμένα υπολείμματα.
Σίγουρα αρκετές. Τι μπορούμε να κάνουμε σε μία τέτοια περίπτωση; Καταρχήν μην σας πιάσει πανικός. Η λύση είναι απλή και καθόλου χρονοβόρα προκειμένου να μοιάζει η κατσαρόλα σας σαν καινούρια.
Γεμίστε την αρχικά με νερό και ρίξτε μέσα 4-5 κουταλιές αλάτι. Αφήστε το να μουλιάσει όλο το βράδυ και την επόμενη μέρα με το σύρμα κουζίνας τρίψτε τον πάτο της. Τα υπολείμματα θα ξεκολλήσουν αμέσως οπότε στην συνέχεια πλύνετε την κατσαρόλα σας κανονικά.