Μου έπεσε πολύ ξύδι στο φαγητό! Τι να κάνω;

Πόσες φορές σας έχει τύχει την ώρα που μαγειρεύετε να σας πέσει λίγο παραπάνω ξύδι στο φαγητό;

Μου έπεσε πολύ ξύδι στο φαγητό! Τι να κάνω;

Αρκετές φαντάζομαι. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;

Καταρχήν δεν πρέπει να αγχωθείτε ούτε να τολμήσετε να πετάξετε το φαγητό ειδικά αυτήν την εποχή που άνθρωποι δεν έχουν να φάνε. Υπάρχει λύση και μάλιστα βρίσκεται στο ψυγείο σας. Τοποθετήστε στην κατσαρόλα ένα ολόκληρο άβραστο αυγό κι αφήστε το για περίπου 15 λεπτά.

Το φαγητό σας όταν το σβήσετε από τη φωτιά θα έχει την κατάλληλη ποσότητα ξυδιού!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved