Tάρτα με κολοκυθάκια και 2 είδη ντομάτας!
Καλοκαιρινή τάρτα με έντονο μεσογειακό άρωμα, από την τραγανή, αρωματισμένη με ρίγανη βάση, που «ξεχνάει» την κλασσική συνταγή της ζύμης μπριζέ και αντικαθιστά το βούτυρο με το ελαιόλαδο, έως τη γέμιση που «παντρεύει» τα κολοκυθάκια με τα ντοματίνια, τις λιαστές ντομάτες , τη φέτα και τη γραβιέρα.
Υλικά
1 φύλλο μεσογειακή ζύμη μπριζέ με ελαιόλαδο
3 κολοκύθια, μεσαίου μεγέθους, κομμένα σε καρεδάκια
1 κρεμμύδι, τριμμένο στον τρίφτη
3-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
150γρ. φέτα, κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
100γρ. γραβιέρα, σε μικρά κυβάκια
3 αβγά
200γρ. γιαούρτι
10 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
5-6 λιαστές ντομάτες σε λάδι, στραγγισμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια
αλάτι, πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr