Αυτό είναι το μυστικό για να μη μυρίζει το σπίτι όταν μαγειρεύετε!
Αρκετές φορές μην πούμε όλες, όταν μαγειρεύουμε ανοίγουμε παράθυρα και απορροφητήρα καθώς μυρίζει όλο το σπίτι.
Υπάρχουν υλικά που χρησιμοποιούμε στο φαγητό που έχουν έντονη μυρωδιά και αυτή στην συνέχεια δε φεύγει με τίποτα. Μάλιστα όταν τηγανίζουμε η λεγόμενη «τηγανίλα» για να φύγει χρειάζεται να περάσει πολλή ώρα.
Εμείς όμως όπως κάθε φορά έτσι και τώρα σας έχουμε τη λύση. Για αποσμητικό χώρου χρησιμοποιείστε την σόδα φαγητού. Όταν τηγανίζετε ψάρια, για να μη μυρίζει το σπίτι, βράστε σε ένα μπρίκη λίγη κανέλα. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε!