Δεν πάει ο νους σας πώς θα φύγει η «ψαρίλα» από το σπίτι!
Ανήμερα της 25ης Μαρτίου οι περισσότεροι από εμάς που δε θα βγούμε έξω να φάμε θα τηγανίσουμε το παραδοσιακό φαγητό που δεν είναι άλλο από τον μπακαλιάρο.
Τι γίνεται όμως με τη μυρωδιά από την «ψαρίλα» στο σπίτι; Εμείς σας έχουμε ένα τρικ για να φύγει στο πι και φι. Ακολουθήστε το και θα μας θυμηθείτε. Μπορούμε να βάλουμε κανέλα, γαρύφαλλο ή βανίλια σε ένα μπρίκι με νερό και τα βράζουμε.
Τα συγκεκριμένα μπαχαρικά έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τις δυσάρεστες οσμές! Είναι το μυστικό της γιαγιάς μας. Ένα ακόμα κόλπο για να αποφύγετε την έντονη μυρωδιά του ψαριού, είναι να βάλετε μέσα στην κατσαρόλα ή στο τηγάνι... λίγο ξίδι. Κάνει θαύματα.