Έξι μαρινάδες για τέλεια κρεατικά!!!
Ο ρόλος της μαρινάδας είναι διπλός. Κατ' αρχάς μαλακώνει τις τροφές κυρίως το κρέας που το έχει και περισσότερο ανάγκη. Όμως έχει και έναν άλλο ρόλο. Αυτό της γεύσης.
Η μαρινάδα επίσης αρωματίζει δίνοντας νέα διάσταση και κυρίως γεύση στα ψητά σας. Υπάρχουν πολλών ειδών μαρινάδες. Ανάλογα με το τι θέλετε να ψήσετε. ΄Ενα ψάρι π.χ θέλει μια ελαφριά μαρινάδα ίσα- ίσα για να δώσει μια πρόσθετη γεύση. Τα λευκά κρέατα, κοτόπουλο και κουνέλι θέλουν επίσης μια αρωματική μαρινάδα. Το κόκκινο κρέας χρειάζεται τον περισσότερο χρόνο να παραμείνει μέσα σε μια μαρινάδα με κόκκινο κρασί και μπαχαρικά.
Διαβάστε περισσότερα olivemagazine.gr