Φτιάξτε με τα κουλουράκια του Πάσχα που σας έχουν περισσέψει λαχταριστά και πανεύκολα τρουφάκια!

Το Πάσχα το έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας με πολύ φαγητό και η αλήθεια είναι ότι πως να μην το κάνουμε όταν το κρέας, τα τσουρέκια, τα κουλούρια και ό,τι άλλο έχουμε ετοιμάσει δεν τελειώνει με τίποτα!

Φτιάξτε με τα κουλουράκια του Πάσχα που σας έχουν περισσέψει λαχταριστά και πανεύκολα τρουφάκια!

Τα κουλουράκια του Πάσχα που ετοιμάσατε τη Μεγάλη Εβδομάδα, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τα χρησιμοποιήσετε για να πιείτε τον καφέ σας αρκεί βέβαια να τα έχετε κλείσει σε ένα κουτί καλά για να μη μπαγιατέψουν! Μπορείτε όμως να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και γίνουν το βασικό σας συστατικό για λαχταριστά τρουφάκια! Δείτε τον τρόπο παρακάτω!

ΥΛΙΚΑ:
Για τη γέμιση:
Κουλουράκια
Σταγόνες σοκολάτας
Κονιάκ
Σιρόπι προαιρετικά για μην γίνουν πολύ μεθυσμένα
Για την επικάλυψη:
Κακάο σε σκόνη ή
Κουβερτούρα σοκολάτα ή
Καρύδα ή ότι άλλο θέλετε!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Βάλτε στο multi λίγα λίγα τα κουλουράκια και κάντε τα θρύμματα (προσοχή! όχι σκόνη, θρύμματα!). Στη συνέχεια προσθέστε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατέψτε!

Προσθέστε το σιρόπι σας και το κονιάκ και το μείγμα σας είναι έτοιμο για ζύμωμα. Πλάστε το σε μπαλάκια και βάλτε τα στο ψυγείο να σφίξουν.

Όταν τα ακουμπήσετε και δείτε ότι είναι σφιγμένα βγάλτε τα από το ψυγείο και επικαλύψτε τα με ότι σας κάνει κέφι! Τόσο απλά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved