Ψαροσουβλάκια στο γκριλ με σάλτσα μαϊντανού!

Ωδή στην ψαροφαγία με ζουμερά σουβλάκια που θα φτιάξουμε με φιλέτο σολομού και ξιφία και θα συνοδεύσουμε με μια ωραιότατη σάλτσα μαϊντανού που τους ταιριάζει πολύ.

Υλικά

Για τα σουβλάκια
400γρ. φιλέτο σολομού, φρέσκο ή κατεψυγμένο, σε κομμάτια των 3εκ.
400γρ. φιλέτο ξιφία (ή γαλέου), κατεψυγμένο και ξεπαγωμένο, σε κομμάτια των 3εκ.
2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για τη σάλτσα μαιντανού
1 φλιτζάνι φύλλα μαϊντανού, χοντροκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες
100ml ελαιόλαδο
⅓ φλιτζάνι ψίχα από ασπρισμένα αμύγδαλα
3 κουτ. σούπας παρμεζάνα ή πικάντικη γραβιέρα, τριμμένη
2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
ελάχιστη ζάχαρη
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved