Ποια τρόφιμα μπαίνουν στην κατάψυξη και ποια όχι (πίνακας)

Η συντήρηση τροφίμων στην κατάψυξη βοηθά να εξοικονομήσουμε χρήματα και παράλληλα να μειώσουμε τον όγκο των οικιακών απορριμμάτων.

Σύμφωνα με τον βρετανικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό WRAP, ο οποίος δραστηριοποιείται με στόχο την εξοικονόμηση πόρων και τον περιορισμό των παραγόμενων αποβλήτων, ο βασικότερος λόγος που καταλήγουμε να πετάμε κάθε χρόνο τόνους φαγητού είναι η ελλιπής ενημέρωση σχετικά με τις τροφές που μπορούν να διατηρηθούν στην κατάψυξη.

Για παράδειγμα, απορρίπτονται μεγάλες ποσότητες κρέατος επειδή οι νοικοκυρές δεν γνωρίζουν ότι μπορούν να τοποθετήσουν στην κατάψυξη το κρέας που έχουν αποψύξει, αφού βέβαια το μαγειρέψουν.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved