Πανεύκολοι τρόποι να χάσεις 2 κιλά σε 10 μέρες

Χάστε 2 κιλά σε δέκα μέρες ακολουθώντας αυτά τα 5 απλά βήματα.

Μαργαρίτα Νικολάου
Πανεύκολοι τρόποι να χάσεις 2 κιλά σε 10 μέρες
Bigstock

Η γρήγορη απώλεια βάρους είναι ένας στόχος που πολλοί θέλουν να καταφέρουν και περισσότερο εκείνοι που έχουν προβλήματα παχυσαρκίας, χοληστερόλης και υπέρτασης. Ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να χάσουν τα κιλά που τους ταλαιπωρούν.

Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν. Ούτε μαγικές δίαιτες. Άνθρωπος με άνθρωπο διαφέρει και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της διατροφής και της δίαιτας. Κάποιο διατροφικό πρόγραμμα που λειτούργησε σε κάποιον και είχε αποτέλεσμα, μπορεί να μη λειτουργήσει σε κάποιο άλλο. Ωστόσο υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να εφαρμόσετε ή πράγματα που μπορείτε να αλλάξετε στην καθημερινότητά σας και να δείτε σιγά-σιγά τον αριθμό στη ζυγαριά να πέφτει.

Εννέα tips για να χάσετε γρήγορα 2,5 κιλά

Δίαιτα και άσκηση μαζί

Η δίαιτα και η άσκηση πάνε πακέτο και μαζί είναι το κλειδί για τη γρήγορη απώλεια κιλών. Σίγουρα υπάρχουν πολλές χημικές δίαιτες που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα, όμως αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν είναι μόνιμα. Αν ωστόσο συνδυάσετε μια δίαιτα μαζί με άσκηση, τότε σίγουρα θα δείτε τον αριθμό στη ζυγαριά να μειώνεται.

diaita-apotoksonosis-meta-tis-giortes.jpg

Αλλάξτε τρόπο ζωής

Αντί να ψάχνετε από εδώ και από εκεί για γρήγορες δίαιτες και διατροφικά προγράμματα που υπόσχονται απώλεια κιλών σε χρόνο dt, αλλάξτε τρόπο ζωής. Για παράδειγμα σταματήστε να τρώτε ψωμί, βγάλτε για λίγο από τη διατροφή σας τροφές όπως ρύζι και μακαρόνια, αυξήστε τα φρούτα και τα λαχανικά και σίγουρα θα καταφέρετε να χάσετε 2 κιλά μέσα σε 10 μέρες.

Δίαιτα: Χάστε 10 κιλά σε 7 ημέρες

Μειώστε την κατανάλωση ζάχαρης

Η λευκή ζάχαρη κρύβεται σε αρκετές τροφές. Ό,τι περιέχει ζάχαρη θα πρέπει να το κόψετε. Για παράδειγμα βγάλτε από τη διατροφή σας τα αναψυκτικά, τους συσκευασμένους χυμούς, τα σνακ, τις σφολιάτες κ.α. Όχι μόνο δεν κάνουν καλό στην υγεία σας αλλά «μπλοκάρουν» και των απώλεια των κιλών.

Κάντε γυμναστική το πρωί

Η πρωινή ρουτίνα γυμναστική, σύμφωνα με πολλές έρευνες είναι πιο αποτελεσματικές. Οι ειδικοί συμβουλεύουν μετά τον πρωινό σας καφέ, η γυμναστική να είναι το επόμενο πράγμα που θα κάνετε. Έτσι να βάλετε σε λειτουργία τον μεταβολισμό σας και θα κάψετε περισσότερες θερμίδες απ' ό,τι συνήθως.

Πώς θα μειώσετε το βάρος σας κατά 8 κιλά σε ένα μήνα

Μειώστε τους υδατάνθρακες

Σίγουρα το ρύζι, οι πατάτες, τα μακαρόνια και το ψωμί είναι πηγή ενέργειας για το σώμα, ωστόσο συμβάλλουν στην αύξηση του σακχάρου στο αίμα, στη συσσώρευση λίπους και στην κατακράτηση νερού. Αν μειώσετε την πρόσληψή τους θα χάσετε βάρος πιο γρήγορα.

*Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμόδιου επαγγελματία υγείας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved