Λαχταριστά λαζάνια με κιμά στο φούρνο
Τα ζυμαρικά είναι από τις αγαπημένες γεύσεις των παιδιών. Επειδή όμως μπορεί να βαριούνται να τα τρώνε συνεχώς με σάλτσα ή κιμά, δοκιμάστε αυτή τη συνταγή!
ΥΛΙΚΑ
- Κιμάς
- Ντοματοχυμός
- 1 πακέτο λαζάνια
- 1 κρεμμύδι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
- Τυρί που λιώνει
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε ελαιόλαδο και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, αφού το κρεμμύδι τσιγαριστεί ρίχνετε τον κιμά, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα, την σάλτσα ντομάτας, ένα με δυο ποτήρια νερό και αφήνετε σε μεσαία θερμοκρασία έως ότου γίνει ο κιμάς. Σε ένα πυρέξ, στρώνεται λαζάνια σε όλη την επιφάνεια, ρίχνετε μια στρώση κιμά και τυρί, επαναλαμβάνεται για δυο φορές ακόμη την ίδια διαδικασία. Τέλος, πασπαλίζεται με μπόλικο τυρί και ψήνεται στον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία έως ότου το φαγητό ροδοκοκκινίσει. Σερβίρεται χλιαρό και το συνοδεύεται με σαλάτα εποχής!