Ψητές fajitas με μοσχαρίσιο κρέας

Είναι μόνο μια ιδέα και σίγουρα μπορείτε να προσθέσετε ακόμη περισσότερα υλικά. Πρόκειται για ένα πολύ γευστικό πιάτο που τρώγεται ακόμη και με το χέρι. Μπορείτε να το σερβίρετε με sour cream ή μεξικάνικη salsa! Το πιάτο, ως έχει, απευθύνεται στους γονείς βέβαια καθώς είναι πικάντικο. Αν θέλετε να το δοκιμάσουν τα πιτσιρίκια κάντε παραλλαγή της συνταγής και μην χρησιμοποιήσετε τίποτα καυτερό. 

Ψητές fajitas με μοσχαρίσιο κρέας

Θα χρειαστείτε:

1 κόκκινη πιπεριά

1 πράσινη πιπεριά

1 κρεμμύδι καθαρισμένο

Λάδι

Αλατοπίπερο

Μισό κιλό μοσχάρι σε όποια μορφή θέλετε, είτε μπριζόλα, είτε μπιφτέκι, είτε σε μικρά κομμάτια

8 τορτίγιες

Εκτέλεση

Κόψτε τις πιπεριές στη μέση κατά μήκος. Καθαρίστε τα σπόρια και το εσωτερικό τους. Βάλτε ένα - ένα τα κομμάτια με το εσωτερικό προς τα μέσα και πατήστε το με το χέρι μέχρι να γίνει επίπεδο. Κόψτε το κρεμμύδι σε 5 - 6 κομμάτια. Πριν τα βάλετε στο φούρνο με το κρέας αλείψτε τα όπως και τις πιπεριές με λάδι. Βάλτε αλατοπίπερο, ανάλογα με την προτίμησή σας. Βάλτε τα στο φούρνο για τουλάχιστον 15 λεπτά ή μέχρι το κρέας να γίνει όσο ψημένο το θέλετε. Αφού το βγάλετε άστε το λίγο να κρυώσει. Βάλτε τις τορτίγιες για περίπου 30 δευτερόλεπτα ίσα για να ζεσταθούν. Κόψτε το κρέας και τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες και βάλτε τα πάνω στην τορτίγια, τυλίξτε το και είναι έτοιμο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved