Jennifer Hudson: Πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης;
Μετά τη γέννηση του γιου της και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η εντυπωσιακή Jennifer Hudson, κατόρθωσε να χάσει 27 ολόκληρα κιλά. Κι όσο κι ας σας ακούγεται δύσκολο, ξεφορτώθηκε τα κιλά, καθώς όπως η ίδια δηλώνει σε συνεντεύξεις της, ο γιος της αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για μια πιο υγιεινή διατροφή.
«Πολλές φορές καθώς μεγαλώνουμε, υιοθετούμε πολλές κακές διατροφικές συνήθειες και θέλω να σιγουρευτώ πως δεν θα γίνει το ίδιο και με το παιδί μου. Αν εγώ τρέφομαι σωστά κι υγιεινά θα έχει κι αυτός ένα σωστό πρότυπο», δηλώνει ενώ αποκαλύπτει: «Οι πρώτες εβδομάδες ήταν και οι πιο δύσκολες, αλλά γρήγορα εξοικειώθηκα με το πρόγραμμα και εμπιστεύτηκα τους ανθρώπους που με είχαν αναλάβει. Αξίζει να δοκιμάσεις την διατροφή αυτή. Μια εβδομάδα είναι αρκετή». Αναλυτικά, η ηθοποιός έκοψε τα τηγανητά, τα πολλά λιπαρά και τη ζάχαρη. Έτρωγε: ποσότητες φαγητού που να μην ξεπερνούν τη μια χούφτα σου προτού τις μαγειρέψεις, ειδικά όταν πρόκειται για πρωτεΐνη ή υδατάνθρακες. Θες ρύζι; Κατανάλωσε ποσότητα ίση με τη γροθιά σου. Και από σνακ; Ναι στους καρπούς, ναι στα κάσιους, ναι στα σνακ χαμηλών λιπαρών και λίγων θερμίδων, ναι στα πολλά φρούτα και λαχανικά.