Jessica Simpson: Ποια διατροφή ακολούθησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της;

Πάνω από δεκατρία κιλά πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Jessica Simpson, γεγονός που δεν την πτόησε καθόλου παρά την κακή κριτική που δέχτηκε για το βάρος της.

«Όλοι πίστευαν πως θα έχω πρόβλημα αλλά νιώθω αυτοπεποίθηση με την εικόνα μου και δεν έκλαψα καθόλου για τα κιλά που πήρα. Δέχτηκα μεγάλη κριτική για τα περιττά μου κιλά πριν μείνω έγκυος αλλά επειδή δεν ήμουν ποτέ αυτό που λένε 'στέκα', απήλαυσα την εγκυμοσύνη μου χωρίς ενοχές», δηλώνει η ίδια. Όσο για το διατροφικό πρόγραμμα που ακολούθησε; Φρόντισε από νωρίς να κόψει το αλάτι καθώς είχε τρελή αδυναμία στις υπερβολικά αλατισμένες τροφές και το γκουακαμόλε αλλά τελικά η νεαρή τραγουδίστρια το ξανασκέφτηκε, προσέλαβε δικό της σεφ και από τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετά, ακολούθησε ειδική διατροφή πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για την ίδια και το μωρό. Όπως αναφέρει το shape, κατανάλωνε περισσότερα γαλακτοκομικά, άπαχο κρέας, ψάρι και αβγά. Έτρωγε αρκετά φρούτα αλλά κυρίως πλούσια σε βιταμίνη Α (καρότο, βερίκοκα, σπανάκι), ενώ δεν ξεχνούσε τις τροφές πλούσιες σε σίδηρο όπως είναι το σπανάκι, οι φακές και τα αβγά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved