Επτά διατροφικά ζεύγη με… υπερδυνάμεις
Μπορεί να γνωρίζετε ποια θρεπτικά συστατικά σάς παρέχουν οι τροφές που καταναλώνετε, ξέρετε όμως πώς θα ενισχύσετε την απορρόφησή τους από τον οργανισμό;
Ορισμένα προϊόντα «συνεργάζονται» άριστα μεταξύ τους ώστε τα συστατικά τους να επιδράσουν με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο και να μας εξασφαλίσουν καλύτερη υγεία.
Ο διατροφολόγος Ρομπ Χόμπσον εξηγεί πως πρέπει να πειραματιζόμαστε με το φαγητό μας ώστε να ενισχύσουμε τη διατροφική αξία των γευμάτων μας. Στο πλαίσιο αυτό, προτείνει τα παρακάτω επτά διατροφικά ζεύγη για αποτελεσματικότερη προώθηση της βιοδιαθεσιμότητας θρεπτικών συστατικών, δηλαδή τη μεγαλύτερη και καλύτερη απορρόφησή τους από τον οργανισμό.
Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr