Συνταγή για τραγανά τυροπιτάκια στο τηγάνι!

Νόστιμα, τραγανά και σπιτικά! Φτιάξτε τυροπιτάκια στο τηγάνι και ξετρελάνετε τους φίλους και την οικογένεια σας!

Συνταγή για τραγανά τυροπιτάκια στο τηγάνι!

ΥΛΙΚΑ
• 1 πακέτο φύλλα κρούστας
• 350-400 γρμ. φέτα λιωμένη με πιρούνι
• 3 αβγά
• 1 φλ. τσαγιού γάλα ή 1 γιαούρτι
• Λίγη γλυκιά πάπρικα
• Λάδι για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
• Ετοιμάζετε τη γέμιση για τα τυροπιτάκια, αναμειγνύοντας σε ένα μπολ την φέτα, το γάλα ή το γιαούρτι, την πάπρικα και τα αβγά.
• Απλώνετε τα φύλλα της κρούστας και τα κόβετε σε 3 κάθετες λωρίδες.
• Βάζετε στην άκρη κάθε λωρίδας από μια κουταλιά γέμιση και τυλίγετε τρίγωνα τυροπιτάκια.
• Τηγανίζετε τα τυροπιτάκια σε καυτό λάδι, μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές.
• Τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα πάνω σε απορροφητικό χαρτί, να στραγγίσουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved