Λαχταριστά κανελόνια α λα κρεμ!

Ένα Κυριακάτικο πιατάκι όλο γεύση που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!

Λαχταριστά κανελόνια α λα κρεμ!

Γευστικό, γρήγορο και με υλικά που πάτα έχουμε στο ψυγείο μας! Δοκιμάστε την συνταγή


ΥΛΙΚΑ
• 1 κουτί κανελόνια
• 150 γρ. μανιτάρια
• 100 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
• 50 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
• 50 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
• 100 γρ. ζαμπόν
• 50 γρ. φέτα τριμμένη
• 1 μεγάλη κρέμα γάλακτος
• 1 αυγό
• 5-6 φέτες τυρί τοστ
• πιπέρι, κόκκινο πιπέρι
• 2 κουταλιές ελαιόλαδο
• λίγο νερό


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε πολύ μικρά κομμάτια το ζαμπόν και τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε το λαδάκι. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα τυριά με τα πιπεράκια και προσθέτουμε τα μανιτάρια και το ζαμπόν χωρίς το λαδάκι και τα ανακατεύουμε. Παίρνουμε ένα αντικολλητικό ταψί ή ένα πυρέξ και αλείφουμε τον πάτο με το λαδάκι που τσιγαρίσαμε το ζαμπόν και τα μανιτάρια Παίρνουμε ένα ένα τα κανελόνια και τα γεμίζουμε με προσοχή έτσι ώστε να μην μας σπάσουν. Γεμίζουμε όλα τα κανελόνια και τα αραδιάζουμε στο ταψί μας. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το αυγό και το νεράκι και τα περιχύνουμε. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο το ταψί και ψήνουμε περίπου μια ώρα στους 150-180 βαθμούς. Έπειτα ξεσκεπάζουμε βάζουμε τις φέτες από πάνω και πασπαλίζουμε με λίγο κόκκινο πιπέρι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved