5 ιδέες για μανικιούρ με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Γνωρίζουμε πως δεν έχετε πάντα χρόνο για χαριτωμένα σχέδια στα νύχια αλλά με αφορμή την γιορτή της Μητέρας κάντε μια εξαίρεση!

5 ιδέες για μανικιούρ με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας

Είτε πάτε για brunch είτε είστε στο σπίτι απολαμβάνοντας την παρέα των παιδιών σας, ένα φρέσκο ​​ανοιξιάτικο μανικιούρ είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε φέτος για τη Γιορτή της Μητέρας.

Γνωρίζουμε ότι είστε πολύ απασχολημένες, επομένως τα σχέδια που επιλέξαμε «ακούν» στο τρίπτυχο κομψά- εύκολα- γρήγορα.

#1

Λατρεύουμε την ιδέα μιας μικρής κόκκινης καρδιάς για κάθε παιδί σας και εάν έχετε μόνο ένα κάντε καρδιές σε όλα!


#2

Πόσο χαριτωμένα είναι τα ασορτί manis με την κόρη σας για την Γιορτή της Μητέρας;


#3

Ένα γλυκό απαλό ροζ είναι ο ορισμός του clean girl aesthetic. Θηλυκό και εξαιρετικά κομψό. Plus: Φαίνεται υπέροχο σε οποιοδήποτε μήκος και σχήμα .

#4

Στο τέλος της ημέρας, σου αναγωρίζεις πως είσαι μια υπέροχη μαμά η οποία προσπαθεί να στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων και αυτά τα γλυκά τριαντάφυλλα θα το αναδείξουν!

#5

Πόσο αξιολάτρευτα είναι αυτά τα νύχια; Εάν είστε κοριτσομαμά μόλις τα δει η κόρη σας θα πάθει εμμονή και πιθανότατα να ζητήσει και εκείνη μικρά αυτοκόλλητα με ζωάκια για να διακοσμήσει τα δικά της νύχια .

Κάθε μαμά αξίζει περιποιημένα νύχια. Ακόμα και αν είστε πολύ busy, προσπαθήστε να βρείτε μια ώρα να αφεθείτε στα χέρια μιας τεχνήτριας νυχιών. Αυτή η περιποίηση ονομάζεται αυτοφροντίδα και σίγουρα την έχετε ανάγκη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved