Τζένη Μπότση: Η σπάνια φώτο με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά και την κόρη τους

Ο Αλέξανδρος Μιχαλάς είχε γενέθλια και η Τζένη Μπότση του ευχήθηκε δημόσια.

Τζένη Μπότση: Η σπάνια φώτο με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά και την κόρη τους

Η Τζένη Μπότση είναι φειδωλή στις αναρτήσεις που σχετίζονται με την οικογένειά της, γι' αυτό και οι αναρτήσεις με τον σύντροφό της είναι ελάχιστες. Η ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, όμως με αφορμή τα γενέθλια του Αλέξανδρου Μιχαλά, έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία του, μαζί με την κόρη τους, Αλίκη.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε ως insta story, η Τζένη Μπότση χαμογελαστή ποζάρει στο πλευρό του συντρόφου της, που κρατά στην αγκαλιά του, τη μικρή Αλίκη.

Τζένη Μπότση: Η ευχή που έκανε για την κόρη της

«Εκείνος έγινε 45, εκείνη έγινε 4,5. Του χαίρομαι απεριόριστα», έγραψε η Τζένη Μπότση στη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό.

tzeni-mpotsi-genethlia-sintrofos.jpg

Τελευταία φορά που είχαμε δει ανάρτηση μαζί του ήταν με αφορμή το παιδικό πατρινό καρναβάλι, όπου η ηθοποιός είχε δημοσιεύσει βίντεο με διάφορα στιγμιότυπα που έδειχναν πώς ξεφάντωσαν οικογενειακώς.

https://www.instagram.com/reel/C4k2Lypt_md/

«Δεν πρέπει να μειώνουμε το μεγαλείο της μητρότητας με υποκοριστικά»

Η Τζένη Μπότση όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και το «Καλύτερα Δε Γίνεται» αναφέρθηκε στη δήλωσή της για τον όρο «μανούλα» που συζητήθηκε.

«Δεν μου αρέσει το υποκοριστικό και είμαι πολύ περήφανη που είμαι μάνα. Και το πώς θα με προσφωνήσει η κόρη μου είναι κάτι το οποίο θα γίνει στο σπίτι μας... αλλά δεν είναι ωραίο απέναντι στη μητρότητα, απέναντι σε αυτό το μεγαλείο της μητρότητας να το μειώνουμε. Είναι ένα μεγαλείο για εμένα αυτό το πράγμα και δεν πρέπει να το μειώνουμε. Και για εμένα που έχω κάνει έναν αγώνα για να αποκτήσω αυτό το παιδί δεν θέλω να το μειώσω καθόλου!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved