Γίνεται η επιδερμίδα μας να χαμογελάει; Και όμως ναι!

Το Α και το Ω στην περιποίηση της επιδερμίδας μας

Γίνεται η επιδερμίδα μας να χαμογελάει; Και όμως ναι!

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία παραδοχή: Αν υπάρχει κάτι που αναδεικνύει το καλοκαίρι, στην αγαπημένη εποχή όλων μας, δεν είναι άλλο από τη μαυρισμένη επιδερμίδα και τα ροδοκόκκινα μάγουλα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως η καλοκαιρινή περίοδος μας μεταμορφώνει -θέλοντας και μη- στην πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας.

Βλέπεις, οι summer days που διανύουμε μας χαρίζουν sun-kissed δέρμα, με μία γυαλάδα που ακτινοβολεί υγεία, ξανοίγουν και λίγο το χρώμα των μαλλιών μας, τα οποία μακραίνουν πιο γρήγορα και είναι συνεχώς ατημέλητα από τη θαλασσινή αλμύρα, ενώ το μακιγιάζ γίνεται πιο ελαφρύ και η επιδερμίδα μας αποκαλύπτεται με τον πιο φυσικό τρόπο. Και κάπως έτσι, τα φυσικά μας χαρακτηριστικά ξεπροβάλλουν, για να δηλώσουν πως το καλοκαίρι έχει έρθει για ακόμη μία φορά και μας κάνει λίγο πιο όμορφες απ’ όσο είμαστε τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου.

Τι είναι όμως, αυτό που μας κάνει να έχουμε αυτήν τη φυσική λάμψη και ομορφιά την περίοδο των καλοκαιρινών μηνών; Έχει να κάνει με την ανέμελη διάθεση της εποχής; Τα μπάνια στη θάλασσα; Ή μήπως με ένα κοινό «μυστικό» όλων των beauty insiders; Μάλλον το τελευταίο. Και κάπου εδώ, ήρθε η ώρα να μπούμε σιγά-σιγά στο θέμα μας: Την ενυδάτωση της επιδερμίδας μας δηλαδή, που μας κάνει να χαμογελάμε ή μάλλον που η ίδια μας χαμογελάει, όταν επιλέγουμε για αυτή μία σειρά, όπως η bioten Hydro X- Cell.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved