Natural glow makeup: Τα προϊόντα που έχω στο νεσεσέρ μου για το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Η νέα σειρά Gold Reflections της KIKO MILANO έρχεται να αποτυπώσει στο μακιγιάζ όλα τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

Natural glow makeup: Τα προϊόντα που έχω στο νεσεσέρ μου για το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή. Οι ατέλειωτες βουτιές στη θάλασσα, το παραδοσιακό φαγητό στα ταβερνάκια του νησιού και τα παγωτά, που ποτέ δεν είναι αρκετά, είναι μερικές από τις καθημερινές συνήθειες που δεν βαριέμαι να επαναλαμβάνω ξανά και ξανά στις διακοπές.

Βέβαια, το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Ο λόγος για την καλύτερη και αγαπημένη ώρα της ημέρας που δεν είναι άλλη, από τη δύση του ήλιου. Λίγα λεπτά πριν ο ήλιος κάνει τη «βουτιά» του, λοιπόν, ο ουρανός και η θάλασσα πλημμυρίζουν με πορτοκαλί, ροζ και χρυσαφένιους τόνους οι οποίοι κάνουν τον ορίζοντα να μοιάζει με ζωγραφιά.

Και εάν δεν το έχεις ήδη καταλάβει, αυτά είναι τα χρώματα που θέλω για το summer makeup μου, όχι μόνο αυτό αλλά και κάθε καλοκαίρι. Τι έκανα; Γέμισα το νεσεσέρ μου με προϊόντα από τη νέα συλλογή Gold Reflections της KIKO MILANO, τα οποία μπορούν να μου δώσουν ένα απίστευτα φυσικό και καλοκαιρινό μακιγιάζ, χαρίζοντας την ψευδαίσθηση ότι έχουν αγγίξει το πρόσωπό μου οι ακτίνες του ήλιου καθώς δύει. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις και να μάθεις όλα τα steps που χρησιμοποιώ για το απόλυτο, ultra chic, καλοκαιρινό μακιγιάζ; Έχουμε και λέμε…

Sunkissed skin

Για αρχή, προετοιμάζω την επιδερμίδα του προσώπου μου δημιουργώντας μια ελαφριά βάση γεμάτη φως, με το Flawless Mirage Luminous Face Base της KIKO MILANO. Το προϊόν αυτό συνδυάζει την ευελιξία ενός primer με τη λάμψη ενός highlighter, καθώς δημιουργεί ένα blur αποτέλεσμα που λειαίνει και φωτίζει την επιδερμίδα και καλύπτει τις ατέλειες.

Το επόμενο βήμα, είναι η αντηλιακή προσώπου. Η αντηλιακή προσώπου -όπως έχω πει πολλές φορές- είναι προϊόν που χρησιμοποιώ χειμώνα-καλοκαίρι, ακόμα και με συννεφιά. Ωστόσο, το καλοκαίρι επιλέγω προϊόντα 2 σε 1, τα οποία να συνδυάζουν κάλυψη και προστασία. Αυτή την εποχή έχω λατρέψει το Summerproof Powder Foundation SPF50 της KIKO MILANO, για ματ φινίρισμα με SPF 50. Είναι εμπλουτισμένο με λάδι καρύδας και διακριτικό άρωμα πορτοκαλιού, που προσφέρει άμεσα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, ενώ είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα. Οπουδήποτε κι αν είμαι μπορώ να κάνω ένα touch up για να διορθώσω το μακιγιάζ μου και να χαρίσω στην επιδερμίδα μου άψογο αποτέλεσμα, αλλά και προστασία.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved