Φρόντισε τα μάτια σου, σαν τα μάτια σου!

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και μπορεί κάποιος να καταλάβει πολλά για εμάς κοιτάζοντάς τα.

Φρόντισε τα μάτια σου, σαν τα μάτια σου!

Τον ψυχισμό μας, τη διάθεσή μας και φυσικά την ηλικία μας, καθώς το δέρμα γύρω από τα μάτια τη μαρτυρά περισσότερο από κάθε άλλο σημείο. Αν η φθορά και η γήρανση της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια είναι κάτι που θέλεις να αναστρέψεις ή να αποφύγεις, ο παρακάτω οδηγός είναι για σένα!

Η δύναμη της αντιγήρανσης

Το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια, είναι συχνά η πρώτη περιοχή που δείχνει σημάδια γήρανσης. Εκεί μπαίνουν στο παιχνίδι οι αντιγηραντικές κρέμες ματιών. Οι κρέμες αυτές, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες του δέρματος γύρω από τα μάτια. Περιέχουν συστατικά όπως πεπτίδια, ρετινόλη και υαλουρονικό οξύ, τα οποία βοηθούν στη μείωση των λεπτών γραμμών, βελτιώνουν την ελαστικότητα και διατηρούν την περιοχή ενυδατωμένη. Πώς να τις χρησιμοποιήσεις;

Βήμα 1: Καθαρισμός

Ξεκίνα με ένα απαλό καθαριστικό για να αφαιρέσεις τυχόν μακιγιάζ ή ακαθαρσίες.

Βήμα 2: Εφαρμογή

Άπλωσε απαλά μια μικρή ποσότητα αντιγηραντικής κρέμας γύρω από τα μάτια, χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σου για να αποφύγεις την υπερβολική πίεση.

Βήμα 3: Συνέπεια

Χρησιμοποίησε την κρέμα πρωί και βράδυ για καλύτερα αποτελέσματα.

Νίκη κατά των ρυτίδων

Επόμενος σταθμός στο ταξίδι της αντιγήρανσης, οι αντιρυτιδικές κρέμες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν εκείνες τις ενοχλητικές ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές που μπορεί να εμφανιστούν, καθώς το δέρμα χάνει τη φυσική του ελαστικότητα. Περιέχουν ισχυρά συστατικά όπως ρετινοειδή, πεπτίδια και αντιοξειδωτικά, τα οποία συνεργάζονται για να ενισχύσουν την παραγωγή κολλαγόνου, να εξομαλύνουν τις λεπτές γραμμές και να προστατεύσουν το δέρμα από περαιτέρω βλάβες.

vichy1.jpg

Πώς να τις χρησιμοποιήσεις;

Βήμα 1: Καθαρισμός και τόνωση

Ξεκίνα με καθαρό πρόσωπο και κατόπιν χρησιμοποίησε ένα τονωτικό για να προετοιμάσεις το δέρμα για καλύτερη απορρόφηση.

Βήμα 2: Εφαρμογή

Κάνε απαλό μασάζ με την κρέμα στο δέρμα, εστιάζοντας στις περιοχές όπου οι ρυτίδες είναι πιο εμφανείς, όπως το μέτωπό, γύρω από το στόμα και στον λαιμό.

Βήμα 3: Νυχτερινή ρουτίνα

Φρόντισε να ενσωματώσεις αντιρυτιδικές κρέμες στη νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου για να μεγιστοποιήσεις τα οφέλη της.

Φρόντισε τα μάτια σου

Η τελευταία «πινελιά» σε μια αντιγηραντική ρουτίνα, είναι μια αντιρυτιδική κρέμα ματιών. Αυτό το προϊόν είναι απαραίτητο για την αντιμετώπιση βαθύτερων γραμμών και ρυτίδων γύρω από τα μάτια. Οι αντιρυτιδικές κρέμες ματιών είναι πιο εξειδικευμένες και παρέχουν έντονη ενυδάτωση και λείανση των ρυτίδων, όπου τις χρειάζεσαι περισσότερο. Πώς να τις χρησιμοποιήσεις;

Βήμα 1: Εφαρμογή

Ταμπόναρε μια μικρή ποσότητα γύρω από τα μάτια, εστιάζοντας στις εξωτερικές γωνίες όπου εμφανίζεται τα πόδι της χήνας. Έπειτα, χρησιμοποίησε ένα δαχτυλίδι για να απλώσεις απαλά την κρέμα στο δέρμα σου.

Βήμα 2: Καθημερινή χρήση

Ενσωμάτωσε την κρέμα στις πρωινές και βραδινές σου ρουτίνες για βέλτιστα αποτελέσματα.

vichy2.jpg

Η αντιγήρανση δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Με την ολοκληρωμένη σειρά Liftactiv Collagen Specialist της Vichy, πετυχαίνεις εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς κόπο. Η αντιγηραντική κρέμα προσώπου διορθώνει τα σημάδια απώλειας κολλαγόνου στην επιδερμίδα και σε συνδυασμό με την κρέμα ματιών, μπορείς να δώσεις στα μάτια σου τη χαμένη τους νεανικότητα και λάμψη. Δοκίμασε και θα δεις ότι τα μάτια σου, δεν φαίνονταν ποτέ καλύτερα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved