Owlet: Ανακάλυψε την ανεκτίμητη χαρά του να είσαι γονιός με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για εσένα και για κάθε νέα μανούλα είναι να καταφέρεις να βρεις νέες ισορροπίες, να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και συγχρόνως, να αναδιαμορφώσεις μία καινούργια καθημερινότητα, η οποία θα κινείται γύρω από το μωράκι σου.

Owlet: Ανακάλυψε την ανεκτίμητη χαρά του να είσαι γονιός με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Και παρότι επί 9 μήνες ανυπομονούσες να ζήσεις αυτή τη φάση, κάνοντας όνειρα για το πώς θα είναι η ζωή με το παιδί σου, για κάποιο λόγο, πιθανώς να μην την απολαμβάνεις όσο θα ήθελες.

Διότι, όσο απερίγραπτη και αν είναι η χαρά σου, όσο πρωτόγνωρα κι αν είναι τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν κρατώντας αγκαλιά το μωράκι σου, η ευθύνη και η αγωνία που αισθάνεσαι για την ασφάλειά του, κατά κάποιον τρόπο, σου στερούν τα πλεονεκτήματα, τις μικρές χαρές του σπουδαίου ρόλου που έχεις αναλάβει. Βλέπεις, όταν ζεις κάθε στιγμή με τη σκέψη πως το μωρό σου χρειάζεται ή μπορεί να πάθει κάτι, δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να βιώσει στο έπακρο τη θετική πλευρά αυτής της μεγάλης αλλαγής στη ζωή σου.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να μπορέσεις ως νέα μαμά, να έχεις τον έλεγχο της κατάστασης, ακόμη και την αγωνία για την ασφάλεια του μωρού σου; Κι όμως, η απάντηση είναι απλή, αρκεί να επενδύσεις στην τεχνολογία της Owlet, δηλαδή στα καινοτόμα gadget που υπόσχονται πως θα σου χαρίσουν ένα συναρπαστικό και ξέγνοιαστο «ταξίδι» στον κόσμο της μητρότητας.

Το «έξυπνο» καλτσάκι που σου παρέχει μία ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης του μωρού

Αν μέχρι σήμερα θεωρούσες πως η μητρότητα είναι μία συνθήκη που σε υποχρεώνει να «χάσεις» τον εαυτό σου, για να εξασφαλίσεις την ασφάλεια του μωρού σου, μάλλον ήρθε η στιγμή να αλλάξεις γνώμη. Όχι, δεν χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά - ούτε να ξενυχτήσεις πάνω από το προσκεφάλι του μικρού σου, ούτε να στερηθείς τον 8ωρο, χορταστικό ύπνο που έχεις τόσο ανάγκη. Αυτό που χρειάζεσαι είναι έναν smart «σύμμαχο», ο οποίος θα σε βεβαιώνει πως το μωράκι σου είναι καλά, όπου και αν βρίσκεσαι.

Αυτό ακριβώς κάνει και το «έξυπνο» καλτσάκι τρίτης γενιάς Smart Sock 3, το οποίο χάρη στο πακέτο επέκτασης Owlet Smart Sock 3 Extension Pack μπορεί να φορεθεί σε βρέφη, μωρά και σε παιδιά που δεν υπερβαίνουν τα 25 κιλά. Το συγκεκριμένο gadget είναι υφασμάτινο και εφαρμόζει στο πέλμα του μικρού σου, καταγράφοντας μέσω ενός αισθητήρα τους καρδιακούς παλμούς και το επίπεδο του οξυγόνου στον οργανισμό του, ενώ σε ειδοποιεί όταν οι μετρήσεις αποκλίνουν από τις προκαθορισμένες παραμέτρους. Και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο!

Επιπλέον, παρακολουθεί τη διάρκεια και την ποιότητα του ύπνου του μωρού, ανιχνεύει κάθε λεπτή κίνηση και έτσι, σου προσφέρει μία ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης του μωρού στην οθόνη του smartphone σου. Εσύ αρκεί να κατεβάσεις το Owlet app στο κινητό, να φορέσεις το καλτσάκι στο μωρό και έτσι, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

owlet-2.jpg

Η προηγμένη κάμερα που σου επιτρέπει να είσαι κάθε στιγμή σε επαφή με το μωράκι σου

Τώρα, με το δίκιο σου θα σκεφτείς, «αρκεί να ακούω την καρδιά του μικρού μου ή να ξέρω πως ανασαίνει κανονικά, για να είμαι σίγουρη πως είναι ασφαλές;». Και επειδή καταλαβαίνω πως μόνο όταν είσαι σε επαφή με το μωράκι σου, δηλαδή όταν μπορείς να βεβαιωθείς με τα μάτια και τα αυτιά σου πως είναι καλά, θα εφησυχάζεις, μην παραλείψεις να προσθέσεις στο δωμάτιό του την κάμερα Owlet, μία προηγμένη συσκευή που μετατρέπει το smartphone σου σε ένα μόνιτορ μωρού.

Πρόκειται για μία κάμερα που γίνεται «τα μάτια και αυτιά σου», όταν δεν βρίσκεσαι στο δωμάτιο του μωρού σου, αφού καταγράφει και μεταδίδει βίντεο υψηλής ανάλυσης με ευρυγώνια προβολή, νυχτερινή όραση και τετραπλό ζουμ, σε ειδοποιεί για κάθε κίνηση ή ήχο που ανιχνεύει, ενώ είναι εξοπλισμένη με έναν αισθητήρα ο οποίος μετράει την θερμοκρασία στο δωμάτιο του μικρού σου. Με λίγα λόγια, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να παραμένεις σε άμεση επαφή με το μωρό μέσω του smartphone σου, ακόμη και όταν είσαι εκτός σπιτιού.

Σε κάθε περίπτωση, αν όλα τα παραπάνω δεν ήταν αρκετά για να σε πείσουν να αποκτήσεις άμεσα αυτή την κάμερα, να ξέρεις πως το 94% των γονιών που τη χρησιμοποίησαν, απέκτησαν μία καλύτερη ποιότητα ύπνου, ενώ το 96% ανέφερε πως η κάμερα σε συνδυασμό με την ψηφιακή εφαρμογή, ήταν αυτό που χρειαζόταν για να απαλλαγεί από το περιττό άγχος που ταλαιπωρεί αρκετούς νέους γονείς.

owlet-3.png

Οι πρώτοι μήνες στο σπίτι με το μωρό είναι μία περίοδος προσαρμογής για όλους, μία γλυκιά και πολύ τρυφερή φάση για κάθε γονιό, την οποία θέλεις να αναπολείς με νοσταλγία και συγκίνηση στο μέλλον. Ειδικά εμείς οι μανούλες βιώνουμε μια τεράστια αλλαγή σε ολόκληρο τον κόσμο μας. Για να μπορέσεις να απολαύσεις αυτή την περίοδο, χωρίς να σε ταλανίζει το άγχος και η αβεβαιότητα για την ασφάλεια του μικρού σου, η παγκοσμίου φήμης τεχνολογία Owlet είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, ώστε να φέρεις εις πέρας τον σπουδαίο, νέο ρόλο σου ως νέα μαμά.

*Τα προιόντα της Owlet δεν είναι ιατρικές συσκευές. Δεν προορίζονται για τη διάγνωση, την θεραπεία, τον μετριασμό, την παρακολούθηση ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας ή άλλου τραυματισμού. Δεν επηρεάζουν τη λειτουργία ή τη δομή του σώματος. Δεν επιτυγχάνουν τους επιδιωκόμενους σκοπούς τους με την χρήση χημικών ουσιών. Δεν αποτρέπουν το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (ΣΑΘΒ).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved