Στο δίλημμα «κωμική ή δραματική σειρά», η απάντηση είναι Disney+

Η top Friday night experience για εσένα.

Στο δίλημμα «κωμική ή δραματική σειρά», η απάντηση είναι Disney+

Παρασκευή απόγευμα και έπειτα από μία έντονη μέρα στο γραφείο και τους δρόμους της πόλης, δίλημμα για το πώς θα περάσεις τη βραδιά δεν υπάρχει. Σίγουρα θα μπορούσες να πας για ένα after work drink όμως, γιατί να μην κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι. Κάτι που «μεταφράζεται» στο να φορέσεις τις πιτζάμες σου, να ετοιμάσεις ένα σνακ, να βάλεις ένα ποτήρι κρασί και να ξαπλώσεις στον καναπέ για μία απολαυστική binge-watching εμπειρία.

Αν, λοιπόν, αυτή είναι η ονειρική, χειμωνιάτικη βραδιά και η top Friday night experience για εσένα, διαβάζεις το σωστό κείμενο. Γιατί μέσα από αυτό ήρθαμε να λύσουμε το μοναδικό ίσως δίλημμα που συνοδεύει την κορυφαία binge-watching βραδιά εντός: Το ποια σειρά θα δεις στο Disney+!

Ποιο είναι το mood σου απόψε;

Κωμική ή δραματική; Ιδού η απορία. Διότι μπορεί να σε αποκαλούν τη drama queen της παρέας όμως, στην πραγματικότητα δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς χιούμορ και γέλιο σε καθημερινή βάση. Από την άλλη πλευρά πάλι, ξέρεις ότι αυτό που θα καθορίσει το ποια σειρά θα δεις, είναι στο τέλος της ημέρας η διάθεσή σου. Και επειδή το mood σου μπορεί να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη, θέλεις να έχεις επιλογές -και για αυτό ακριβώς ξέρεις ότι binge-watching για κάθε γούστο και Disney+ πηγαίνουν μαζί.

Ιδού, λοιπόν, τέσσερις από τις αγαπημένες μας κλασικές, binge-able σειρές που θα βρεις στην πλατφόρμα του Disney+ και θα κάνουν upgrade στις βραδιές σου και τα Σαββατοκύριακα εντός.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved