5+1 σύμβολα μητρότητας που αντιπροσωπεύουν την προστασία και την αγάπη

Το να είσαι μαμά μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα, αλλά καθένα από αυτά τα σύμβολα βοηθά να εκφράσει τη μοναδική αγάπη μεταξύ μιας μητέρας και του παιδιού της.

5+1 σύμβολα μητρότητας που αντιπροσωπεύουν την προστασία και την αγάπη
Bigstock

Το να είσαι μαμά συνοδεύεται από κάθε είδους χαρές - αχ αυτά τα γλυκά φιλάκια-, μερικές προκλήσεις (πάνες και tantrums ) και πολλές άλλες στιγμές.

Είναι ένας ρόλος που γίνεται μέρος της ταυτότητάς σας και τα σύμβολα της μητρότητας μπορούν να αποτελέσουν μια ισχυρή υπενθύμιση για το ποια είστε και τι κάνετε.

Είτε τα φοράτε ως κοσμήματα, είτε τα έχετε ζωγραφισμένα σε κάδρα ως έργο τέχνης, είτε ακόμη κάνετε τατουάζ το αγαπημένο σας, είναι fun να γνωρίζετε μερικά από τα πιο ισχυρά σύμβολα της μητρότητας .

Γυναικεία τατουάζ: Τι συμβολίζουν;

1. Κέλτικος κόμπος

Ένα από τα πιο όμορφα σύμβολα μητρότητας είναι ο κέλτικος κόμπος μητέρας και παιδιού. Ο κόμπος αυτός φέρνει στο νου μια μητέρα που αγκαλιάζει προστατευτικά το παιδί της. Είναι γλυκός, απλός και υπέροχος.

2. Σύμβολο θεάς μητέρας

Η θεά μητέρα είναι ένα σύμβολο της γυναικείας δύναμης εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Είναι επίσης σύμβολο της μητρότητας. Πολλά σχέδια περιλαμβάνουν μια σπείρα ή μια καρδιά στο κέντρο του συμβόλου, υποδηλώνοντας το μωρό ή το παιδί που δημιουργεί και φροντίζει.

3. Αρχαία χελώνα

Ο θρύλος λέει ότι η χελώνα έσωσε την ανθρωπότητα μεταφέροντας ανθρώπους στην πλάτη της στα πλημμυρισμένα νερά, καθώς επίσης και οι χελώνες γεννούν πολλά μωρά. Το στοιχείο της ανατροφής, της σωτηρίας της ανθρωπότητας και της γονιμότητας, συνδυάζονται κάνοντας τη χελώνα ένα κλασικό σύμβολο μητρότητας.

Έκανε το φωνητικό μήνυμα που της είχε αφήσει η γιαγιά της πριν πεθάνει...τατουάζ

4. Σύμβολο καρδιάς

Ένα όμορφο σύμβολο της αγάπης μεταξύ μητέρας και κόρης είναι μια καρδιά που αλληλοσυμπληρώνεται με γυναίκες που αγκαλιάζονται.

5. Σφηχτά «μπλεγμένα» χέρια

Ένα ζευγάρι πιασμένων χεριών - ένα μεγαλύτερο και ένα μικρότερο - είναι απλά ένα πανέμορφο σύμβολο μητρότητας!

6. Σύμπλεγμα κύκλων

Δύο αλληλοσυμπληρούμενοι κύκλοι είναι ένα τέλειο σύμβολο για τον δεσμό μεταξύ μιας μητέρας και του παιδιού της.

Πηγή: lovetoknow.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved