Τα viral ΤikTok hacks καθαρισμού που θα κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σας

Απλές λύσεις για να καθαρίσετε την κουζίνα, το σιφόνι μέχρι τα φώτα του αυτοκίνητου.

Τα viral ΤikTok hacks καθαρισμού που θα κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σας
Bigstock

Αν αναζητήσετε στο TikTok tips καθαριότητας είναι βέβαιο ότι θα κατακλυστείτε από εκατοντάδες βίντεο που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα.

Ευκαιρία, λοιπόν, να αξιοποιήσετε ορισμένα tips προκειμένου το σπίτι σας να είναι καθαρό χωρίς να ξοδέψετε χρόνο αλλά και χρήματα.

Σας παρουσιάζουμε μερικά από το πιο δημοφιλή hacks καθαρισμού που αν μη τι άλλο φαίνεται πως λειτουργούν.

Εστίες κουζίνας

Αν δεν έχετε κεραμική εστία αλλά ηλεκτρική κουζίνα με τα μάτια, αυτό το hack είναι για σας. Για να καθαρίσετε αποτελεσματικά τα καμένα λίπη, δεν έχετε παρά να ψεκάσετε με καθαριστικό και να σκεπάσετε όλη την επιφάνεια με πλαστική μεμβράνη. Αφήνετε να δράσει για αρκετά λεπτά, αφαιρείτε τη μεμβράνη και ξεκινάτε το καθάρισμα.

Κεραμική εστία

Μεταξύ της κεραμικής εστίας και του πάγκου της κουζίνας συσσωρεύεται βρομιά που δεν αφαιρείται με το σφουγγάρι ή το βιτέξ. Ευτυχώς, το μόνο που χρειάζεστε για να απομακρύνετε τα λίπη ή τα υπολείμματα τροφών είναι μια χαρτοπετσέτα και μια οδοντογλυφίδα.

Σιφώνι δαπέδου

Μυρίζει το σιφώνι δαπέδου; Δεν έχετε παρά να χρησιμποιήσετε ζεστό νερό, μαγειρική σόδα, αλάτι και λευκό ξίδι. Το σιφώνι θα γίνει σαν κανούργιο σύμφωνα με το παρακάτω hack.

Φώτα αυτοκινήτου

Είναι θαμπά τα φώτα του αυτοκινήτου σας; Δοκιμάστε να τα καθαρίσετε με πορτοκάλι και μαγειρική σόδα. Πώς; Δείτε το ακόλουθο βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved