Ημέρα του Πατέρα: Δώρα που ένας μπαμπάς θα χρησιμοποιήσει

Αν δυσκολεύστε να διαλέξετε δώρο για τον μπαμπά, εμείς έχουμε μερικές ιδέες να σας δώσουμε.

Μαργαρίτα Νικολάου
Ημέρα του Πατέρα: Δώρα που ένας μπαμπάς θα χρησιμοποιήσει
Bigstock

Η γιορτή του Πατέρα είναι μια γιορτή που τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς για να πουν «Χρόνια πολλά» στον ήρωά τους. Εκτός από το «χρόνια πολλά» όμως, μπορείτε να κάνετε ένα όμορφο δώρο στον μπαμπά που θα χρησιμοποιήσει και δεν θα αφήσει στην άκρη.

Θα αρχίσουμε λέγοντας σας να ξεχάσετε τις γραβάτες, τα πορτοφόλια και τα μπρελόκ. Σίγουρα μπορούν να παιδιά να φτιάξουν όμορφες κάρτες και κατασκευές. Μπορούν με αυτές να συνοδέψουν το δώρο που θα τα βοηθήσετε να διαλέξουν για εκείνον.

Παρακάτω θα βρείτε πραγματικά όμορφες ιδέες που οι μπαμπάδες σίγουρα θα λατρέψουν.

Μύτες κατσαβιδιού

Σίγουρα στα εργαλεία του ο μπαμπάς έχει ηλεκτρικά κατσαβίδια. Έχει όμως όλες τις μύτες ή όχι; Αγοράστε του ένα σετ με 20 διαφορετικές μύτες και να είστε βέβαιη ότι θα λατρέψει το δώρο σας.

Ασύρματα ακουστικά

Αν μιλά στο κινητό του ένα σούπερ πρακτικό δώρο για εκείνον είναι ένα σετ ασύρματα ακουστικά.

Γυαλιά ηλίου

Αν έχει καιρό να ανανεώσει τα γυαλιά ηλίου που χρησιμοποιεί, η γιορτή του Πατέρα είναι μια ευκαιρία να διαλέξετε ένα όμορφο ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Οι μπαμπάδες θέλουν να δείχνουν ωραίοι και στιλάτοι.

Σετ barbeque

Οι μπαμπάδες λατρεύουν το ψήσιμο, τις ψησταριές και γενικότερα ο,τιδήποτε σχετίζεται με το barbeque. Κάντε του δώρο ένα σετ με εργαλεία bbq. Συνήθως τα βαλιτσάκια που προορίζονται για δώρο περιέχουν σπάτουλα, πιρούνα, τσιμπίδα, πινέλο και ειδική βούρτσα για τον καθαρισμό της σχάρας.

Ηλεκτρικό ανοιχτήρι κρασιού

Αν ο μπαμπάς λατρεύει τα κρασιά δεν έχετε παρά να του κάνετε δώρο ένα ηλεκτρικό τιρμπουσόν.

Αιώρα

Ακόμη ένα φανταστικό δώρο για τον μπαμπά του σπιτιού σας είναι η αιώρα. Τοποθετήστε τη στο μπαλκόνι ή τον κήπο και αφήστε τον να ξεκουραστεί. Τόσα κάνει καθημερινά για εσάς. Με αυτό το δώρο θα χαρείτε όλοι στο σπίτι.

Εισιτήρια για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα

Αν γνωρίζετε πότε παίζει η αγαπημένη του ομάδα στο γήπεδο (μπάσκετ ή ποδόσφαιρο) κάντε του δώρο ένα εισιτήριο για να τη δει από κοντά.

Ποτήρια μπίρας

Το ποτό του καλοκαιριού για πολλούς μπαμπάδες (και μαμάδες ας μην κοροϊδευόμαστε) είναι η μπίρα. Αν λοιπόν, περνάτε αρκετά καλοκαιρινά βράδια στο μπαλκόνι πίνοντας μπιρίτσα, δεν έχετε παρά να κάνετε δώρο στον μπαμπά του σπιτιού ένα ποτήρι μπίρας. Ποτήρι που πρώτα τοποθετείτε στην κατάψυξη. Έτσι θα κρατά τη μπίρα του περισσότερη ώρα παγωμένη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved