What could go wrong! Όλες οι περιπτώσεις που μπορεί να απαιτήσουν SOS φροντίδα στις διακοπές

Βλέπεις, η παραλία, το κολύμπι και οι υψηλές θερμοκρασίες αυξάνουν τον κίνδυνο πρόκλησης δυσάρεστων συμπτωμάτων στην ευαίσθητη περιοχή.

What could go wrong! Όλες οι περιπτώσεις που μπορεί να απαιτήσουν SOS φροντίδα στις διακοπές

Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην «καρδιά» του καλοκαιριού και αυτό ένα πράγμα σημαίνει: Η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα που θα βρεθούμε στο κατάστρωμα του πλοίου, οδεύοντας προς το αγαπημένο μας νησί στο Αιγαίο, έχει ξεκινήσει. Και κάπως έτσι, κάνουμε ήδη σκέψεις, σχετικά με τα island looks μας αλλά και την ανεμελιά που θα χαρακτηρίζει τις μέρες που θα μας βρίσκουν στην παραλία, να πίνουμε το αγαπημένο μας cocktail.

Ωστόσο, πάτα ένα «pause» εδώ. Διότι για να κάνουμε πραγματικότητα τα πιο summery σενάρια που έχουμε ζήσει ήδη στο μυαλό μας, πρέπει να έχουμε φροντίσει για όλες τις περιπτώσεις που μπορεί να απαιτήσουν SOS φροντίδα στις καλοκαιρινές διακοπές μας. Και τέτοιες περιπτώσεις είναι οι κολπικές ενοχλήσεις, που συχνά αφήνουμε εκτός από το summer πλάνο μας.

Βλέπεις, η παραλία, το κολύμπι και οι υψηλές θερμοκρασίες αυξάνουν τον κίνδυνο πρόκλησης δυσάρεστων συμπτωμάτων στην ευαίσθητη περιοχή, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε τα αίτια αποτελεσματικά, για να μην χάσουμε στιγμή από τις summer εμπειρίες μας. Πώς θα το καταφέρουμε αυτό; Φυσικά, με τα προϊόντα της Multi-Gyn από τη Virtus Pharma που πρόκειται να αποτελέσουν τους «σύμμαχούς» μας τις ημέρες που θα ξημεροβραδιαζόμαστε στην παραλία. Είσαι έτοιμη να τα γνωρίσουμε καλύτερα;

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved