Έσω έτοιμη: Τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το φαρμακείο των διακοπών

Ένα συμπλήρωμα διατροφής που θα σε «συνοδεύει» πρωί και βράδυ

Μήπως κλείνεις βαλίτσα για διακοπές ή μήπως θα κλείσεις σε λίγες μέρες, μιας και όλες λίγο πολύ θα εγκαταλείψουμε την πόλη μέσα στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού; Αν η απάντηση είναι θετική και η άδειά σου είναι προ των πυλών, τότε είναι μάλλον πιθανόν το «κεφάλαιο» βαλίτσα να σε απασχολεί ιδιαίτερα.

Ωστόσο, πέρα από τα summer διλήμματα που κατακλύζουν το μυαλό σου, σχετικά με τα items-«κλειδιά» της γκαρνταρόμπας σου, τα οποία προσπαθείς να χωρέσεις στη βαλίτσα σου, μήπως ξεχνάς κάτι βασικό; Αρκεί να σκεφτείς πόσες φορές οι καλοκαιρινές σου διακοπές «συνδέθηκαν» -χωρίς να το θέλεις, με μία… ουρολοίμωξη και θα δώσεις μόνη σου την απάντηση.

Επειδή, λοιπόν, σε ρίξαμε κατευθείαν στα «βαθιά», θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι η συζήτηση περί ουρολοίμωξης, ξεκίνησε με έναν και μόνο σκοπό: Να σε προετοιμάσουμε για κάθε ανεπιθύμητη ενόχληση που μπορεί να αισθανθείς κατά τη διάρκεια των διακοπών σου. Γι’ αυτό, κάνε λίγο χώρο στη βαλίτσα σου για ένα kit που θα περιέχει το Feminista Plus αλλά και προϊόντα Multi-Gyn από τη Virtus Pharma, για να είσαι σίγουρη πως έχεις φροντίσει για μία ολοκληρωμένη αντιμετώπιση μίας ενδεχόμενης ουρολοίμωξης και… thank us later.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved