Θηλασμός: Ξεπερνώντας τις δυσκολίες

Γεμίζουμε τη new mum list μας με τα «εφόδια» που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε ό,τι πρόβλημα προκύψει.

Θηλασμός: Ξεπερνώντας τις δυσκολίες

Η μητρότητα, αδιαμφισβήτητα, αποτελεί μία ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία για κάθε γυναίκα που αποφασίζει να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Και αυτό, διότι από την αρχή μιας εγκυμοσύνης μέχρι το τέλος της, όλες οι στιγμές για τη μέλλουσα μανούλα είναι αξέχαστες και πρωτόγνωρες, καθώς δεν μπορούν να συγκριθούν με καμία άλλη στιγμή στη ζωή της. Από τη γέννα, μέχρι τον πρώτο θηλασμό, το «ταξίδι» της μητρότητας πρόκειται να μας χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις, που σίγουρα θέλουμε να ζήσουμε στο έπακρον.

Ενώ, λοιπόν, έχουμε φροντίσει για το παιδικό δωμάτιο, την κούνια του μωρού μας και όλα τα must-haves της αλλαξιέρας του, ξεκινάμε να τρέχουμε στα βιβλιοπωλεία και να κάνουμε ατέλειωτο scroll στο διαδίκτυο, για να ανακαλύψουμε τα «μυστικά» για τον πιο ανώδυνο θηλασμό. Για τις στιγμές, δηλαδή, που θα έχουμε το νεογέννητό μας αγκαλιά και θα δημιουργούμε τον πρώτο δεσμό μεταξύ μας, χωρίς καμία… τραυματισμένη θηλή ή μαστίτιδα να μας ταλαιπωρεί.

Για να απολαύσουμε, λοιπόν, το ταξίδι που μόλις ξεκινάει για εμάς, χωρίς καμία ενόχληση, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να γεμίσουμε τη new mum list μας με τα «εφόδια» που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε ό,τι πρόβλημα προκύψει. Δηλαδή, με τα προϊόντα της σειράς Multi- Mam από τη Virtus Pharma που θα κάνουν την περίοδο του θηλασμού μας πιο… φυσικά ανακουφιστική. Πάμε να τα γνωρίσουμε καλύτερα;

mitrotita2.jpg

Βάζουμε «τέλος» στα προβλήματα θηλασμού

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Από τον «ορισμό» των προβλημάτων, δηλαδή, που μπορεί να εμφανιστούν κατά την περίοδο του θηλασμού μας και πώς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένες για να τα αντιμετωπίσουμε.

Έχουμε, λοιπόν, από τη μία, τις τραυματισμένες θηλές που μπορεί να προκληθούν είτε από ξηρότητα του δέρματος της περιοχής, είτε από τη λανθασμένη σύλληψη της θηλής από το στόμα του μωρού μας, αποτελώντας μάλιστα, τη σημαντικότερη «πύλη» εισόδου μικροβίων στο στήθος. Και κάπου εδώ, φτάνουμε στο επόμενο πρόβλημα: Τη μαστίτιδα, δηλαδή την ανάπτυξη λοιμώξεων από τα μικρόβια που μπορεί να εισέλθουν στο στήθος μέσα από τις τραυματισμένες θηλές.

Στον αντίποδα των παραπάνω, ωστόσο, στέκονται τα εμποτισμένα επιθέματα Multi- Mam Compresses, βραβευμένα με χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best Innovative Breastfeeding Treatment», που πρόκειται να αποτελέσουν τον «σύμμαχό» μας στην ανώδυνη συνέχιση του θηλασμού. Πώς; Προσφέροντάς μας άμεση ανακούφιση στις ερεθισμένες θηλές, υποστηρίζοντας τη φυσική διαδικασία επούλωσής τους και εξουδετερώνοντας ταυτόχρονα τους βλαβερούς μικροοργανισμούς.

mitrotita3.jpg

Και η αλήθεια είναι, πως μπορούμε να είμαστε σίγουρες για τα αποτελέσματά τους, καθώς το gel που διαθέτουν τα συγκεκριμένα επιθέματα βασίζεται στο πατενταρισμένο φυσικής προέλευσης σύμπλοκο 2QR, με κλάσμα πολυσακχαριτών. Έτσι, δημιουργούν φραγμό στην είσοδο των βλαβερών βακτηρίων και αποκαθιστούν τη φυσιολογική μικροχλωρίδα του δέρματος με δύο μόλις εφαρμογές την ημέρα.

Ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση

Βέβαια, το ιδανικό σενάριο για εμάς είναι να μπορούμε να προετοιμάσουμε τις θηλές μας πριν την έναρξη του θηλασμού, ώστε να περιορίσουμε τους ανεπιθύμητους τραυματισμούς. Και κάτι μας λέει πως η Virtus Pharma έχει «ακούσει» τις ανάγκες μας και για αυτό, έρχεται με το Multi-Mam Protect να μας προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση και φροντίδα πριν και μετά τον τοκετό.

mitrotita4.jpg

Ναι, με ένα απαλό balm, 100% φυσικό και φυτικό, μπορούμε να διατηρήσουμε το δέρμα στην περιοχή των θηλών μας ενυδατωμένο, ελαστικό και να ενισχύσουμε το δερματικό μας φραγμό. Εάν, το χρησιμοποιήσουμε αφού ξεκινήσουμε το θηλασμό και οι πρώτοι ερεθισμοί έχουν κάνει την εμφάνισή τους, μπορούμε να καταπραΰνουμε τις θηλές με ξηρότητα και ραγάδες και χάρη στην απαλή υφή του, να το εφαρμόσουμε εύκολα ακόμα και στο ευαίσθητο δέρμα μας.

Ωστόσο, επειδή πάντα θέλουμε να έχουμε στην τσάντα του μαιευτηρίου μας τις «παραδοσιακές» λύσεις, που ανέκαθεν μας «λύνουν» τα χέρια, η Virtus Pharma προτείνει τη Multi- Mam lanolin. Μία υψηλής καθαρότητας, φυσική λανολίνη, χωρίς πρόσθετα, που πρόκειται να καταπραΰνει και να προστατεύει τις θηλές, διατηρώντας το δέρμα μας απαλό, ελαστικό και υγιές, συμπληρώνοντας τη φυσική λιπαρότητά του.

1721382098127-941136946-mitrotita4.jpg

Σημείωση: Τα συγκεκριμένα προϊόντα της σειράς Multi- Mam είναι κλινικά και δερματολογικά ελεγμένα και έχουν ουδέτερη οσμή και γεύση, ώστε να είναι κατάλληλα για εμάς και το μωρό μας.

Η στιγμή που συναντάμε για πρώτη φορά το μικρό πλασματάκι που είχαμε στην κοιλιά μας για 9 ολόκληρους μήνες και έπειτα, η στιγμή που για πρώτη φορά θα πιει από το δικό μας γάλα, γίνονται με διαφορά οι σημαντικότερες στην όλη πορεία μας. Ενώ, λοιπόν, γνωρίζουμε τις προκλήσεις που είναι πιθανόν να αντιμετωπίσουμε κατά την περίοδο του θηλασμού, τίποτα δεν θέλουμε να μας στερήσει τη χαρά μας.

Για αυτό, η Virtus Pharma «έρχεται» με τα εξειδικευμένα προϊόντα Multi- Mam να γίνει συνοδοιπόρος μας σε αυτό το υπέροχο, αλλά συγχρόνως απαιτητικό ταξίδι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved